Fată de 17 ani, răpită de pe stradă. A fost băgată cu forța într-o mașină

copil dispărut pitești
Foto: Poliția Română / Waddler.elmo / Wikipedia

O minoră de 17 ani, din Piteşti, este căutată la nivel naţional, după ce în seara zilei de miercuri, 6 mai, în timp ce se afla pe o stradă din oraș, ar fi fost urcată, cu forţa, într-un autoturism, care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

În seara zilei de 6 mai a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizați de tatăl minorei despre faptul că, fiica sa, în timp ce se afla pe strada Exercițiului din Piteşti, a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o, cu forţa, într-un autoturism, care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.

Autoturismul marca VW Passat, de culoare gri, avea numărul de înmatriculare VL-25-BRJ.

Persoana în cauză se numeşte Vîlcea Diana, are 17 ani, şi următoarele semnalmente: 1,65 – 1,70 metri înălțime, constituţie atletică, ochi căprui, păr negru, despletit.

La momentul dispariției, era îmbrăcată cu o fustă neagră şi un tricou de culoare deschisă.

Polițiștii au demarat imediat căutările, fiind declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Persoanele care pot oferi informații, care să conducă la depistarea fetei, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Foto: Poliția Română / Waddler.elmo / Wikipedia

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.