Ești în căutarea unui vestiar metalic de calitate? Iată care sunt factorii de care să ții cont!

vestiar metalic

In prezent, putem face apel la o multitudine de metode pentru depozitarea obiectelor sau a articolelor vestimentare, indiferent de domeniul profesional in care activam. Cand vine insa vorba de pastrarea in siguranta a uniformelor si a bunurilor angajatilor, un vestiar metalic este solutia ideala!

Pentru inceput, trebuie sa luam in calcul faptul ca un vestiar metalic este o investitie pe termen lung, care beneficiaza de un raport calitate-pret foarte bun! Spre deosebire de dulapurile din lemn, vestiarul metalic nu necesita reparatii sau mentenanta, pastrandu-se in conditii excelente, indiferent de spatiul in care este amplasat. Cu toate acestea, va fi necesar sa ai in vedere si urmatoarele aspecte, inainte sa comanzi un vestiar metalic:

Dimensiunile – opteaza pentru un vestiar metalic cu design ergonomic, dar care este incapator, gratie compartimentarii inteligente;

Greutatea si starea de asamblare – este recomandat sa optezi pentru un vestiar metalic in stare deja asamblata. Altfel, poti risca erori de asamblare, daca alegi sa il montezi personal;

Picioare reglabile de 15 cm –  care iti permit curatarea facila a spatiului de sub vestiar, evitand astfel formarea de rugina si deteriorarea acestuia;

Siguranta pe primul loc – prin prezenta elementelor de siguranta, precum manerele antiefractie, manere cu inchidere din doua miscari, inchidere in 3 puncte, cu cifru mecanic, electronic sau cu moneda.

vestiar metalic

Astfel, dintre dotarile standard pe care le prezinta un vestiar metalic, putem enumera:

– constructia din tabla de otel profilata, de 0,6 mm grosime;

– vopsirea in camp electrostatic;

– picioare metalice (sudate);

– polita in partea superioara prevazuta cu bara pentru umerase;

– suport-vas de colectare a apei / pentru umbrela;

– cilindru cu doua chei;

– balamale interne antiefractie;

– fante de aerisire in partea superioara / inferioara;

– usi dublu ranforsate;

– nervuri longitudinale pe laterale si pe usi pentru o rigidizare sporita;

– constructie din tabla de otel profilata, de 0,8 mm grosime;

– personalizare prin vopsire in camp electrostatic (alte culori decat gri standard): RAL 1018, RAL 2009, RAL 3000, RAL 3003, RAL 9016, RAL 5017, RAL 6000, RAL 7039;

– posibilitate de imprimare a unor elemente specifice de design;

– acoperis inclinat;

– soclu.

Unul dintre avantajele majore pe care le detine un vestiar metalic fata de alta piesa de mobilier din lemn consta in rezistenta si durabilitate. Vestiarul metalic este o investitie care isi demonstreaza eficienta in timp. De asemenea, exista si cazuri in care cadrul legal prevede prezenta a cel putin unui vestiar metalic in spatiul de schimb al angajatilor.

Inainte de a comanda un vestiar metalic, tine cont si de tipul de compartimentare. De exemplu, unele modele pot avea compartimente dedicate hainelor curate/purtate, cu separator si ventilatie in zona superioara. Alte modele pot dispune de bancuta incorporata, acestea fiind ideale in salile de sport si de antrenamente, unde este nevoie de multe ori si de schimbarea incaltamintei.

Asadar, daca iti doresti un vestiar metalic de cea mai buna calitate, care sa se adreseze nevoilor personalului, intra pe OfficeClass.ro si alege modelul preferat dintr-o gama diversificata, la cel mai bun raport calitate-pret!