eMAG reduceri. Oferte Stock Busters de băgat în priză

eMAG reduceri. Oferte Stock Busters la electrocasnice
eMAG reduceri. Oferte Stock Busters la electrocasnice

Cel mai mare magazin online anunță campania Stock Busters, cu oferte la mai multe categorii de produse. Dacă sunteți interesați de eMAG reduceri, iată câteva produse pe care să le urmăriți în campania Stock Busters:

Robot de bucatarie Electrolux EKM4600. Are 1.000 W, 2 boluri inox 4.8 l + 2.9 l, 10 viteze. Puteti sa va bazati pe robotul de bucatarie Assistent si veti obtine rezultate exceptionale de fiecare data cand pregatiti o prajitura delicioasa, bateti albusul pentru bezea sau preparati aluatul pentru o paine proaspata. Acest mixer multifuntional este realizat in intregime din metal, fiind rezistent si va va fi alaturi pentru multi ani de acum incolo. Lista completă eMAG reduceri la roboți de bucătărie o găsiți – AICI

Espressor manual DeLonghi EC221.R, Dispozitiv spumare, Sistem cappuccino, 15 Bar, 1 l, Oprire automata, Rosu. Întreaga ofertă eMAG reduceri espressoare o găsiți – AICI.

Combina frigorifica Beko RCNE520E20DZM, 450 l, Clasa A+, NeoFrost, H 192, Marble. Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii legumelor si verdeturilor pana la 30 de zile. Acesta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite. Mai multe detalii și alte oferte și eMAG reduceri combine frigorifice găsiți – AICI

eMAG reduceri. Oferte Stock Busters la mașini de spălat și aspiratoare

Masina de spalat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE, Eco Bubble, 1400 RPM, 8 kg, Clasa A+++, 60 cm, Alb. Va prezentam o masina de spalat care obtine mai mult de la detergentul dvs. de rufe: noua masina de spalat Samsung cu tehnologia Eco Bubble. in interior se afla un generator unic de bule care dizolva detergentul complet si apoi injecteaza aer, producand un strat de spuma bogata. Chiar si la temperaturi mai scazute, aceasta spuma penetreaza mai rapid in tesaturi, curatand la fel de eficient ca si un ciclu de spalare cu apa calda. Rezultatul? O curatare delicata care economiseste pana la 70% energie. Mai multe detalii și lista completă eMAG reduceri mașini de spălat găsiți AICI.

Aspirator Electrolux Z9900EL AeroPerformer, 800W, Albastru. Recipientul de praf cu golire simpla asigura un proces rapid si comod de golire. Comanda de reglare a puterii va ajuta sa alegeti puterea adecvata de aspirare in functie de suprafata pe care o curatati. Mai multe oferte eMAG reduceri aspiratoare găsiți – AICI.

eMAG reduceri. Oferte Stock Busters la încorporabile

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 745 NB, Clasa A, Multifunctional, 8 functii, Grill, Decongelare, Negru. Datorita tehnologiei SmartClean poti curata cavitatea cuptorului economisind timp, energie si protejand mediul inconjurator. In doar 30 minute vei beneficia de cel mai curat cuptor avut vreodata. In plus, nu este nevoie utilizarea unui detergent agresiv. Mai multe detalii și alte reduceri eMAG cuptoare încorporabile găsiți – AICI.

Plita incorporabila mixta Electrolux EGD6576NOK, 2 zone gaz / 2 zone inductie, Aprindere Electrica, Negru. Sunt doua motive pentru care suprafata acestei plite cu inductie poate fi intotdeauna curatata perfect prin stergere. In primul rand, suprafata ceramica este perfect neteda. Iar in al doilea rand, suprafata nu devine niciodata cu adevarat fierbinte, datorita tehnologiei profesionale cu inductie. Stropii si petele nu se intaresc, iar pentru curatare este necesara simpla ei stergere. Alte detalii și ofertă completă eMAG reduceri găsiți – AICI.