eMAG are o zi de mari reduceri la electrocasnice Samsung. TOP oferte interesante

Reduceri la electrocasnice Samsung pe siteul eMAG. Foto: colaj GreatNews

eMAG propune clienților săi o mare campanie de reduceri la zeci de electrocasnice Samsung. Intră în campania specială frigidere, mașini de spălat, incorporabile, aragazuri și cuptoare cu microunde.

Toate reducerile eMAG la electrocasnice Samsung pot fi consultate AICI.

Noi am analizat oferta celor de la eMAG și am ales câteva dintre cele mai interesante produse la reducere:

– mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble, 1400 RPM, 8kg, Clasa A+++. Această mașină de spălat, foarte economică pentru performanțele sale, vine cu o reducere de 450 de lei. Prețul promoțional poate fi descoperit AICI.

– combina frigorifică Samsung, 290 l, Clasa A+, înălțime de 178 centimetri. Această combină, dotată cu funcția, Full No Frost, are o reducere de 38% în această perioadă. Prețul promoțional poate fi consultat AICI.

– plită incorporabilă Samsung pe gaz, cu 4 arzătoare. Plita cu aprindere electrică are o reducere de aproape 300 de lei în această perioadă. Prețul final de pe eMAG poate fi consultat AICI.

– cuptor cu microunde Samsung, 20 l, 750W, funcție grill. Acest cuptor cu afișaj digital este vândut cu o reducere de 20%. Produsul este descris în detaliu AICI.

– pachet promoțional format din cuptor incorporabil Samsung, clasa A, dublă convecție, inox și plită incorporabilă Samsung pe gaz, cu 4 arzătoare și aprindere electrică. Pachetul de 2 electrocasnice vine cu o reducere promoțională de 490 de lei. Găsiți setul AICI.

– Plită incorporabilp electricp Samsung, 2 zone vitroceramice, control touch, sticlă neagră. Produsul, redus cu 17%, este disponibil AICI.

– Hotă incorporabilă Samsung, putere de absorbție 631 mc/h, 1 motor. Hota, cu o lățime de 60 cm, este disponibilă pe siteul emag.ro, la acest link.

Alte reduceri: Reduceri eMAG. Cele mai bune oferte la telefoane și tablete

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.