Educația antreprenorială începe la cursuri online pentru copii de la Success Academy!

Cursuri online copii

Conform unui sondaj realizat recent, jumatate dintre persoanele angajate in Romania declara ca nu stiu in ce domeniu si-ar dori sa lucreze. In acelasi timp, 17 din 20 de elevi declara ca nu stiu ce traseu sa urmeze odata ce isi incheie studiile. Cum poate fi evitata situatia in care acesti tineri devin adultii de maine, care lucreaza din nevoie, fara pasiune si fara interes?

In mod normal, rolul scolii este acela de a-i ghida pe copii spre cea mai buna alegere pentru ei si de a-i ajuta sa isi gaseasca locul in lumea in care traiesc. Din pacate insa, sistemul de educatie este depasit de situatia actuala, motiv pentru care tinerii au nevoie de sprijin suplimentar, care sa ii ajute sa descopere cine sunt, ce isi doresc sa faca si cum trebuie sa procedeze pentru a obtine tot ceea ce isi propun.

Aici intervine rolul Success Academy, o „altfel de scoala”, care ofera cursuri online pentru copii si adolescenti, menite sa ii pregateasca pe tinerii elevi pentru un viitor din care isi doresc sa faca parte.

Exista foarte multe aspecte pe care scoala ar trebui sa le discute alaturi de elevi, insa lipsa de timp, de organizare si, din pacate, chiar lipsa de interes uneori nu permit atingerea acestui scop. Participarea la cursuri online pentru copii si adolescenti de la Success Academy va indeplini acest rol si ii va ghida pe tineri sa devina cea mai buna versiune a lor.

Iata cateva avantaje de care se bucura cei care se inscriu la cursuri online copii si adolescenti! Toate acestea fac parte din sfera educatiei antreprenoriale care, desi extrem de importanta, este neglijata de catre sistemul de invatamant actual.

Orientarea profesionala

In Romania, scolile nu dispun de birouri de orientare profesionala, de care orice tanar are nevoie. Fara cursurile de la Success Academy, majoritatea tinerilor se inscriu la o facultate sau renunta complet la studii fara a sti care sunt consecintele si responsabilitatile reale din spatele deciziei luate.

Contactul cu viata profesionala

Tinerii elevi au nevoie sa afle din timp ce inseamna sa fii disciplinat, sa te organizezi, sa muncesti pentru un proiect in care crezi si, nu in ultimul rand, sa castigi bani de pe urma eforturilor tale.

Toate aceste aspecte, si multe altele, sunt discutate si exemplificate in cadrul unor cursuri online pentru copii si adolescenti din cadrul successacademy.ro. Aici, tinerii invata cum sa isi organizeze timpul, eforturile si bugetul in timp ce descopera care sunt cu adevarat punctele lor forte si slabe.

Cursuri online copii

Success Academy este singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business, motiv pentru care se concentreaza pe dezvoltarea skill-urilor de tip soft si hard, pe antrenarea abilitatilor sociale, a celor de vorbit in public si multe altele.

Experientele de viata

In cadrul unor cursuri online pentru copii si adolescenti, elevii vor avea acces la o metoda inovativa de predare, invatarea experientiala. Participand la jocuri interactive si exercitii de grup, cursantii vor dobandi informatii de ordin practic si teoretic pe care le vor putea utiliza oricand, indiferent de traseul profesional sau personal ales.

Toate aspectele mentionate anterior contribuie la conturarea unei educatii antreprenoriale corespunzatoare, care ii ajuta pe tineri sa afle ce isi doresc sa faca in viata si cum trebuie sa procedeze pentru a-si indeplini planurile. Inscrie-te acum la cursurile oferite de Success Academy pentru a participa la un program complet si coerent de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti!