Early booking 2018. Când găsești cele mai ieftine vacanțe

Câte zile libere vor avea românii în 2019. FOTO: jill111/Pixabay.com
Câte zile libere vor avea românii în 2019. FOTO: jill111/Pixabay.com

Dacă pentru anul acesta aveți în plan să vă petreceți concediul în străinătate, dar și în România, trebuie să știți că ofertele cele mai bune le găsiți în această perioadă. Așadar, ar fi bine să studiați ofertele de tip early booking 2018.

În cazul în care sunteți interesați de o vacanță în Grecia, puteți alege Santorini. De exemplu, puteți alege din lista de oferte early booking 2018 o ofertă la complexul Athanasia. Acesta este administrat de o familie și este destinat atât familiilor, cât și cuplurilor. Stația de autobuz este la o distanță de doar 20 de metri, iar plaja la aproximativ 100 de metri. De asemenea, de la aeroport se poate ajunge în doar 25 de minute cu mașina.

Cei interesați de un early booking 2018 aici mai trebuie să știe că recepția este deschisă non stop, există acces la internet, parcare privată, sală de conferințe, aer condiționat, piscină și seif.

Perissa și Perivolos sunt locurile ideale unde vă puteți petrece timpul într-un mod plăcut în barurile și terasele frumos amenajate, pe plajă. Plaja Perivolos este cunoscută și ca „Plaja Neagră”, datorită faptului că nisipul este presărat cu pietricele de culoare neagră.

Early booking 2018. Vacanțe în Turcia

Sunt numeroase oferte early booking 2018 și pentru Turcia. Puteți alege o ofertă de cazare în Antalya la Hotel Maxim Resort Kemer. Acesta a fost deschis în 2005, are 304 camere, un restaurant principal și alte 3 a la carte (bucătării turcească, italiană și pescărie). De asemenea, aici mai găsiți și trei baruri, discotecă și un club de noapte.

Tot aici mai găsiți și două piscine, dintre care una acoperită. Șezlongurile, umbrelele, saltelele și prosoapele de plajă la piscină și pe plajă sunt fără plată. Hotelul are o clasificare de 5 stele. Tot aici puteți avea diverse activități sportive, printre care tenis de câmp, volei pe plajă, baschet sau gimnastică. Pentru copii există piscină specială, mini-club, sală de jocuri și cinematograf.

Early booking 2018. Sejururi la Dubai

Oferte de vacanță sunt și pentru locuri unde este cald și în această perioadă. Dacă sunteți interesați de un sejur în Dubai trebuie să studiați oferte din această perioadă.

Puteți alege să vă cazați la Holiday Inn Downtown. Se află la doar 500 de metri de stația de metrou, la 1 kilometru față de Golful Dubai și 2 kilometri față de bazarul Gold Souk. Hotelul are restaurant, bistro, cafenea, bar, piscină, saună, servicii de masaj și club de fitness.

Puteți alege pentru un sejur în Dubai și Rixos Bab Al Bahr. Este localizat lângă plajele curate ale insulei artificiale Al Marjan. Are restaurant bufet, șase restaurante a la carte, șase baruri și lounge-uri, club de noapte, piscină în aer liber, plajă proprie, centru spa și club pentru copii și unul pentru adolescenți.