După 30 de grade în aprilie, acum ninge în satele de munte

ninsoare
Foto: Meteoplus / Facebook

Vremea continuă să se joace cu noi. După ce în ultimele zile au fost temperaturi chiar și de peste 30 de grade Celsius în unele regiuni din țară, acum a nins în zonele montane.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă în România și în lume.

Fotografiile publicate pe pagina de Facebook „Meteoplus” surprind ninsorile abundente care au căzut în satele din Munții Apuseni, ca de exemplu din satul Dealu Negru, din comuna Călățele din județul Cluj.

De asemenea, a nins și în comuna Mărișel din județul Cluj, dar și în comuna Arieșeni din județul Alba.

Au căzut ninsori nu doar în Munții Apuseni, ci și în județul Suceava. Mai multe fotografii publicate pe rețelele de socializare surprind stratul gros de omăt din comuna Cârlibaba din județul Suceava.

Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.