Două fetițe de 12 ani au sărit ținându-se de mână de pe un bloc din Kiev

kiev
Foto: captură Telegram Kiev Now

Poliția din Kiev cercetează moartea a două fetițe în vârstă de 12 ani, care au sărit de pe un bloc cu 15 etaje ținându-se mână, a anunțat Poliția ucraineană.

Anchetatorii au calificat evenimentul drept sinucidere.

În seara zilei de 16 august, la ora 18:20, poliția din Kiev a fost informată că au fost descoperiți 2 copii morți pe strada Mikhailo Drahomanov.

La fața locului s-a deplasat imediat grupul de anchetă al Departamentului de Poliție Darnytsia, precum și asistenți sociali și o ambulanță.

Potrivit martorilor citați de Kiev Now, una dintre fete a venit în vizită la cealaltă. Apoi au urcat până la etajul 15 și, ținându-se de mână, au sărit.

A fost găsit un bilet de adio lăsat de una dintre victime.

Fetele au murit imediat. Potrivit primelor informații ale Poliției, fetele făceau parte din familii fără probleme cunoscute. Poliția cercetează acum toate împrejurările evenimentului.

suicid sinucidere antisuicid
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.