Două cranii și mai multe oase umane, găsite pe un câmp la 25 de km de Caracal

oase
Foto: brenkee / pixabay.com

Doi oameni care lucrau pe un teren agricol din comuna Brâncoveni din județul Olt au descoperit marți, 19 noiembrie, două cranii umane și mai multe oase, relatează „Adevărul”.

Comuna Brâncoveni are o populație de 2.700 de locuitori și se află la 25 de kilometri distanță de orașul Caracal.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a deschis în acest caz un dosar de omor şi a efectuat deja primele cercetări la faţa locului.

„Ca urmare a aspectelor sesizate, o echipă operativă constituită din procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt şi comisari de poliţie din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Olt s-au deplasat la locul indicat, iar în urma cercetării locului faptei au fost găsite mai multe oase şi fragmente osoase, precum şi două cranii. În urma examinării macroscopice, medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Olt a apreciat că acestea sunt de natură umană. În continuarea anchetei s-a procedat la audierea de martori, respectiv a persoanelor care au găsit iniţial fragmentele osoase pe terenul agricol şi s-a dispus efectuarea unei expertize antropologice de către Institutul Naţional de Medicină Legală Bucureşti“, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt într-un comunicat de presă.

Fragmentele osoase au fost descoperite pe un câmp din localitatea olteană Brâncoveni, în zona cunoscută drept „Odaia lui Soreaţă“, la 600-700 metri de satul Mărgheni.

Foto: brenkee / pixabay.com