Ce i-a spus polițistul Alexandrei: „Hai, ce vrei? Nu mai ține linia ocupată”

gheorghe dincă criminal caracal

Postul de televiziune Digi24 a obținut și prezentat un fragment din discuția dintre Alexandra Măceșanu, fata răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, și polițistul care a preluat apelul de la 112.

Din discuție rezultă că polițistul a tratat-o de sus pe Alexandra, i-a vorbit cu „mă”, i-a spus „Hai, ce vrei?”, iar la final i-a zis să nu mai țină linia ocupată.

Iată fragmentul prezentat de Digi24:

Polițist: Hai, ce vrei?

Alexandra: Am fost răpită și violată. M-a luat…

Polițist: Unde ești, mă?

Alexandra: În Caracal, în Caracal!

Polițist: În Caracal, unde?

Alexandra: În Caracal…

Polițist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată.

Alexandra:Vine și mă bate iară. M-a violat!

În schimb, Vasile Florescu, polițistul care i-a spus Alexandrei să nu mai țină linia ocupată, neagă acuzațiile că ar fi tratat-o pe fată cu indiferență și spune că nu se consideră vinovat.

„Cum mi s-a zis mie, că am o atitudine refractară, pai nici prin cel mai mic gând nu mi-a trecut aşa ceva, mai ales când mi-a zis că e răpită şi violată, mi-a zis că e şi bătută. Se cunoaşte în vocea omului, plângea. Nu am avut nici cea mai mică intenţie să nu iau în considerare apelul fetei. Nu mă simt vinovat. Am conlucrat apoi cu cei de la judiciară, ne-am uitat pe hartă cum să o găsim mai repede”, a declarat polițistul Vasile Florescu la postul de televiziune România TV.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.