Deputat AUR, în comă după ce a făcut infarct

lucian feodorov
Deputatul AUR Lucian Feodorov. Sursa: cdep.ro / Facebook

Deputatul botoșănean al Alianței pentru Unirea Românilor Botoșani, Lucian Feodorov, se află în stare gravă la spital, după ce a suferit un infarct, relatează publicația locală botosani24.ro.

Anunțula fost făcut de filiala AUR Botoșani: „Membrii Organizației Județene AUR Botoșani sunt alături de domnul deputat Lucian Feodorov. În acest moment, Lucian Feodorov este în comă, ca urmare a unui infarct. Cel mai bun medic de la terapie intensivă se ocupă de sănătatea dumnealui. Primele 48 de ore sunt vitale. Să ne rugăm cu toții pentru sănătatea colegului nostru.”

Și copreședintele AUR, George Simion, a făcut un anunț pe pagina sa de Facebook: „Rugăciunile noastre să le îndreptăm către Dumnezeu pentru Seniorul nostru, deputatul Lucian Feodorov, care în aceste momente este la terapie intensivă!”

În vârstă de 79 de ani, Lucian Feodorov este cel mai în vârstă parlamentar din actualul for legislativ.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.