Deputat AUR, despre inseminarea artificială: O politică de tip neo-marxist

Alin Coleșa, deputat AUR
Alin Coleșa, deputat AUR

Deputatul AUR Alin Coleșa a spus în plenul Camerei Deputaților că inseminarea artificială reprezintă, de fapt, o politică de tip neo-marxist prin care se încearcă promovarea familiei monoparentale total artificială.

Mai mult deputatul AUR a mai spus și că metodele contraceptive reprezintă o educație sexuală denaturată promovată agresiv în cazul tinerelor necăsătorite.

Afirmațiile deputatul au fost făcute în timpul unei dezbateri cu privire la inițiativa legislativă depusă de PSD privind inseminarea artificială umană și sporirea natalității. Inițiativa a fost respinsă.

„Acest proiect de lege ascunde sub masca încurajării natalității o politică de tip neo-marxist prin care se încearcă promovarea familiei monoparentale total artificiale.

Pe de o parte, prin politicile publice, ni se explică gravitatea sarcinilor la tinere necăsătorite pentru a căror vitare (sic!) se finanțează și promovează agresiv o educație sexuală denaturată, punându-se accent pe metodele contraceptive, mai ale pe anticoncepționale care, în timp, au efecte adverse asupra fertilității femeilor.

Pe de altă parte, se finanțează și promovează însămânțarea artificială (…)

Se finanțează și promovează familiile monoparentale pur artificiale, iar familiile tradiționale cu mulți copii rămân sub o continuă presiune de tip financiar-social și educațional. Deci, acest proiect de lege creează probleme false, promovează o natalitate de tip neomarxist și promovează familia monoparentală născută din fașă monoparentală”, a declarat ALin Coleșa în plenul Camerei Deputaților.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.