Deputat AUR, către un deputat USR: ”Dispari de aici, păduche!”

Un conflict verbal între doi parlamentari, deputatul AUR Dan Tănasă și deputatul USR Silviu Dehelean, a fost filmat azi pe unul din holurile Palatului Parlamentului.

Cei doi parlamentari belicoși s-au insultat la scurt timp după ce Camera Deputaților a decis desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

Deputatul AUR Dan Tănasă, un aprig contestatar al coaliției de guvernare, cât și a măsurilor luate de guvernanți în timpul pandemiei, s-a simțit amenințat de prezența useristului Silviu Dehelean, care pare să provoace incidentul.

Guralivul Tănasă a răspuns, însă, cu vorbe condamnabile.

”Nu ţi-e ruşine, măgarule, să vii ameninţător spre mine? Că ce? Că ce, mă, paduche? Dispari de aici, păduche, nu auzi ce spun? Îţi ordon să dispari din faţa mea, sa faci paşi. Nu mai strica aerul aici”, i-a strigat deputatul AUR colegului de la USR.

”Marş, mă, de aici, nu te mai uita aşa la mine”, i-a mai transmis Tănasă lui Dehelean.

Acesta din urmă a bătut în retragere și n-au mai avut loc alte incidente.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.