Demba Ba a marcat al doilea său gol cu fundul în acest sezon

Atacantul senegalez Demba Ba se specializează în goluri marcate cu fundul la Beșiktaș.

Cu toate că golurile înscrise cu posteriorul se petrec extrem de rar chiar și în fotbalul din curtea școlii, în acest sezon al fotbalului profesionist din Turcia, excelentul atacant Demba Ba a reușit acest lucru de două ori.

Cumpărat în vară de gruparea din Istanbul de la Chelsea Londra pentru doar 6 milioane de euro, senegalezul în vârstă de 29 de ani s-a dovedit a fi o mare afacere pentru Beșiktaș.

Până azi, a marcat de 19 ori în 25 de meciuri jucate pentru ”vulturi”. Două dintre aceste goluri au venit în urma unor faze extrem de ciudate.

Demba Ba a înscris cu fundul în weekendul trecut, aducând astfel victoria echipei sale în fața formației Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü, scor 2-1 în Super Liga din Turcia.

Beșiktaș e a doua în clasament, la un punct în urma liderului Fenerbahce și la două peste Galatasaray, cealaltă mare echipă a Istanbului.

Fostul atacant de la Hoffenheim, West Ham și Newcastle United mai reușise un astfel de gol și în vară, în duelul din preliminariile Ligii Campionilor, cu Feyenoord Rotterdam. Și atunci, turcii au avut câștig de cauză.

Mai jos, găsiți cele două goluri bizare marcate de Demba Ba

cu Mersin

și cu Feyenoord.