Defilare cu mașinile de gunoi de 1 Decembrie

FOTO: Captură Facebook
FOTO: Captură Facebook

Autoritățile locale din Cislău s-au gândit să scoată mașinile de gunoi la parada de 1 Decembrie. Parada a aparținut companiei locale de salubritate din comuna buzoiană.

În imaginile care au fost postate de un localnic se vede cum mașinile de gunoi ale firmei locale Salub Eco Cislău, împodobite cu steaguri tricolore, defilează pe străzile comunei, potrivit G4Media.ro. La sfârșit apare un excavator în cupa căruia stă un angajat cu două steaguri.

„Cislau, Buzău, un fel de LasFierbinți… În sfârșit, un primar care a făcut o paradă pentru cei care s-au tot perindat în ultimii 30 de ani pe la conducerea României…”, a scris cel care a postat imaginile.

Comuna Cislău se află la 52 de kilometri de Buzău și are aproximativ 4.500 de locuitori. În Cislău se află monumentul memorial „Statuia eroului Neacșu”, ridicată în 1911 în memoria celor căzuți în Războiul Român de Independență.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.