De la Cluj se va putea ajunge cu avionul la New York, Sao Paulo sau Bangkok

FOTO: IppikiOokami/Pixabay.com
FOTO: IppikiOokami/Pixabay.com

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj anunță în premieră absolută noua oportunitate de călătorie a unei noi companii aeriene, Swiss International Air Lines, care va opera zboruri spre Zurich începând din sezonul de vară al anului 2024, potrivit jurnaliștilor de la Cluj24.

Începând din 28 martie 2024, compania aeriană Swiss International Air Linesva conecta orașul Cluj-Napoca cu orașul Zurich, capitala turistică a Elveţiei.

Zborurile vor fi operate cu 3 frecvenţe săptămânale, în zilele de luni, joi şi duminică, iar biletele vor putea fi rezervate începând din 13 septembrie 2023, pe site-ul companiei aeriene www.swiss.com.

”Noua destinaţieva asigura astfel şizboruri de conexiune spre destinaţii intercontinentale, precum: în fiecare luni şi duminică, de la Cluj – Zurich şi de acolo mai departe, spre: New York (Aeroportul Newark), Boston, São Paulo şi Bangkok”, anunță aeroportul.

Swiss International Air Lines Ltd (Swiss) este principala companie aeriană a Elveţiei operând zboruri din hub-urile Zurich şi Geneva către peste 100 de destinații din 50 de țări din întreaga lume:Europa, America de Nord, America de Sud, Africa și Asia.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.