De ce a fost anulat discursul lui Zelenski din Parlamentul României. „Chiar suntem de râsul curcilor“

Volodimir Zelenski
Volodimir Zelenski

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, aflat într-o vizită în România, nu va mai ține un discurs în Parlamentul României, așa cum prevedea programul inițial.

Surse parlamentare au declarat pentru news.ro că intervenția președintelui ucrainean a fost anulată, motivul ținând de „eventuale perturbări ale discursului”, notează Digi24.ro.

Se pare că discursul a fost anual din cauza temerii că discursul lui Zelenski va fi perturbat de parlamentari precum senatoarea Diana Șoșoacă.

„Zele, ai curaj să te întâlnești cu mine? Am o scrisoare să îți dau! E pentru românii noștri de dincolo pe care îi omori!“, a scris Șoșoacă pe Facebook în această dimineață.

„Se zvonește că n-ar mai veni Zelenski în Parlament. Suntem de râsul curcilor dacă marii oameni de stat se bagă sub masă de frica lui Șoșoacă.

Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă haideți, curaj! Că Zelenski sigur are curaj, a dovedit-o cu vârf și îndesat.

…………..

Între timp s-a confirmat zvonul – nu mai vine. Chiar suntem de râsul curcilor“, a scris pe Facebook deputatul USR Ionuț Moșteanu.

După ce discursul lui Zelenski a fost anulat, Șoșoacă a anunțat că i-a trimis scrisoarea prin Ambasada Ucrainei la București.

„S-a speriat Zelenski de mine și nu mai ține discursul în Parlament? De mine tot nu scapă!“, a comentat senatoarea.

Volodimir Zelenski se află astăzi într-o vizită în România, iar la această oră este la Palatul Cotroceni, unde discută cu președintele Klaus Iohannis.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.