Dăncilă, în Kuwait. Azi se întâlnește cu Erdogan, apoi merge în Emirate

Viorica Dăncilă își petrece această seară la Ankara, în Turcia. Foto: gov.ro

Premierul român începe azi, în Turcia, un turneu în Orient. Prima capitală pe care o va vizita Viorica Dăncilă este Ankara, unde va fi primită de președintele Recep Tayyip Erdogan.

Premierul român are o zi plină.

După ce a dat Ordonanță de Urgență pe legile Justiției, fiind, potrivit senatorului PSD Șerban Nicolae, ”destul de intrigată” de forma acestora, Viorica Dăncilă are rezervată o seară în Turcia.

Va depune o coroană de flori la Mausoleul președintelui fondator al Turciei moderne, Mustafa Kemal Ataturk, iar apoi se va întâlni cu înalți oficiali ai acestui stat, iar în final cu Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei.

Dăncilă se va întâlni și cu două super-puteri petroliere

”În următoarele zile voi avea mai multe întrevederi cu înalți oficiali din Emiratele Arabe Unite și Kuwait și voi participa la Forumul Oamenilor de afaceri din România și Kuwait”, a informat Dăncilă la finalul ședinței.

Scopul turneului este de întărire a relațiilor economice cu aceste state.

„Vom prezenta proiecte importante din domeniile infrastructură de transport, sănătate, turism, energie, pe care investitorii privați le pot dezvolta, inclusiv în parteneriat public-privat”, a mai declarat încrezătoare Viorica Dăncilă.