Dacian Cioloș îi cere Gabrielei Firea să facă test poligraf cu întrebarea ”Ați luat șpagă?”

cioloș firea
Foto: Facebook

Dacian Cioloș a intervenit în telenovela electorală pentru Primăria Municipiului București, punându-i o întrebare Gabrielei Firea.

”Înțeleg că doamna Firea și-a permis să-i ceară lui Nicușor Dan un test antidrog ca să accepte o dezbatere despre București. Doamnă Firea, nu vreți dumneavoastră să faceți un test poligraf cu întrebarea „ați luat șpagă?“ înainte de orice discuție despre viitorul Capitalei?”, a scris pe Facebook liderul grupului europarlamentar Renew Europe.

Mesajul acid al fostului premier, aflat în campanie electorală în Teleorman și în sudul țării, vine drept răspuns la solicitarea Gabrielei Firea din urmă cu câteva zile, când le cerea celorlalți candidați să prezinte rezultatul testelor COVID-19 și antidrog înaintea unei dezbateri televizate.

Traian Băsescu, care încearcă să-și resusciteze cariera politică, a dat deja curs solicitărilor Gabriela Firea, pe care o numește ”impostoare profund coruptă”. Fostul președinte al României vrea acum dezbatere în doi cu Gabriela Firea, profitând de faptul că răspunsul lui Nicușor Dan întârzie.

Băsescu a venit cu o listă lungă de propuneri, tot pe Facebook, pentru o eventuală dezbatere, doar pentru a concluziona: ”Sunt dispus să acccept orice sugestie rezonabilă pe care o faceți”.