Cum să organizezi o petrecere de Revelion în grădina casei tale

Când te gândești la petrecerea de Anul Nou îți vin în minte confetti, muzică și șampanie. Revelionul este o noapte magică, în care sărbătorim anul care trece și în care ne punem speranțele de viitor în anul care urmează. Indiferent care este tema petrecerii tale nu vei da greș niciodată cu decorațiuni drăguțe, o ținută strălucitoare, aperitive și băuturi delicioase.

Anul care a trecut a fost precum o călătorie într-un roller-coaster, dar există o mulțime de lucruri bune în orizontul apropiat, iar asta merită sărbătorit. Când vine vorba de Revelion, nu există o modalitate mai bună de a începe o altă excursie în jurul soarelui decât prin organizarea unei petreceri grozave. Și dacă locuiești la curte, ai posibilitatea să faci cu adevărat un party deosebit, dacă îl organizezi chiar în grădină. Câteva mici trucuri te pot ajuta să le oferi invitaților o noapte de neuitat.

Iată care sunt principalele elemente necesare atunci când organizezi un party de Anul Noul în grădina ta:

Căldură pentru oaspeți

Anul Nou aduce noi începuturi, noi oportunități și tradiții. Decorează-ți terasa casei pentru acest eveniment important cu stil, eleganță, confort. Și căldură. Mai ales că suntem în sezonul rece. Pentru toate acestea va trebui să urmezi câteva reguli de aur în amenajarea spațiilor deschise, precum amplasarea câtorva încălzitoare pentru confortul invitaților.

Cea mai bună parte a unei petreceri o reprezintă conversațiile cu prietenii și familia, iar în acest sens ar trebui să-i grupezi cu ajutorul unor mese în jurul încălzitoarelor. Iar așezarea scaunelor în cerc va crea o zonă propice socializării.

Iluminarea grădinii și alte decorațiuni

Amplasează felinare în jurul grădinii și pornește orice sursă de iluminat peisagistic deții. Ornarea foișorului sau a grădinii cu beculețe va da o notă mult mai festivă evenimentului. De asemenea, dacă spațiul îți permite ai putea amplasa și un cort.

Umple cortul cu pături pufoase și perne pentru a oferi un spațiu în care oaspeții se pot întinde și relaxa. Amplasează în zona aceasta felinare și lumânări alimentate de baterii pentru a contura atmosferă interesantă.

Activități pentru petrecerea de Revelion

Pe lângă clasicele activități ale petrecerilor organizate acasă, precum karaoke, jocuri de societate și multe altele, ai putea include un joc extrem de drăguț și creativ. Seara dintre ani este o noapte a rezoluțiilor, când fiecare dintre noi visează să aibă un an nou cu de toate.

Cumpără niște hârtie colorată, pixuri și plicuri cu etichete „Rezoluții pentru 2022” și pune-le pe mese, astfel încât invitații să își poată nota obiectivele, iar apoi să redeschidă plicul anul viitor.

Mâncarea și nelipsitul grătar

Pe lângă clasicele preparate culinare de Revelion nu ar trebui să lipsească delicioasa friptură de pe masa invitaților tăi. Grătarul a devenit un „sport național” la români, una dintre activitățile favorite în aer liber. Un grătar pe gaz sau electric ar trebui să fie pe lista ta de cumpărături pentru Revelion dacă nu ai deja unul. Organizarea unei bucătării deschise este o altă idee excelentă și mai puțin consumatoare de timp. Trebuie doar să reumpli recipientele cu mâncăruri bune și rapide pe tot parcursul serii.

Barul, atracția serii de Anul Nou

Nu trebuie să aștepți până la miezul nopții pentru a deschide o sticlă de șampanie. Creează un bar în care invitații pot intra să își prepare o serie de cocktail-uri alcoolice potrivite pentru o astfel de seară, recomandă Country Living. De asemenea, opțiunea cocktail-urilor non-alcoolice te va asigura că toți oaspeții tăi pot sărbătorii Revelionul cu o băutură delicioasă în mână.

Foto: Pixabay