Cum să îți iei cât mai multe lucruri într-un bagaj mic

Cum împachetezi eficient Foto: Captură Youtube

Toată lumea știe că organizarea bagajului pentru o călătorie poate deveni o adevărată corvoadă, iar atunci când vrem un bagaj mai mic, tutorialele de pe internet sunt de real ajutor.

Pentru că mulți se trezesc adesea că nu au loc în mașină să își ia bagaje foarte voluminoase cu haine și sunt nevoiți să renunțe la o parte din lucruri, cu ajutorul unor mici trucuri pot economisi foarte mult spațiu.

Metoda din tutorialul de mai jos este uimitoare. Cu ajutorul ei, veți obține hainele împachetate compact și veți economisi spațiu important, fără a le șifona foarte tare.

Cu puțină răbdare, tricourile, pantalonii, cămășile și gecile pot căpăta o formă compactă și care să intre mai ușor într-o geantă mică. Rulați-le ușor și apoi legați-le cu un elastic. Astfel, veți avea loc și de un fier de călcat de voiaj, dacă lucrurile se vor șifona.

Iată cel mai bun truc pentru a lua cât mai multe haine într-un bagaj mic:


Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:
Cele mai frumoase plaje din Grecia
Poveste de succes în România: zimbrii s-au adaptat de minune în sălbăticie

Locuri de muncă în străinătate pentru pasionații de călătorii. Se caută fotografi, ghizi, manageri
Reduceri pentru copii de 1 iunie. eMAG are promoții la jucării, haine și încălțăminte
O companie din România cucerește Statele Unite

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.