Locuri de muncă în străinătate pentru pasionații de călătorii. Se caută fotografi, ghizi, manageri

grecia
Plaja Kalamitsi Lefkada din Grecia. Foto: Ggia via Wikimedia Commons

În această perioadă, românii pasionați de călătorii pot aplica pentru joburile scoase la concurs de diferiți angajatori din țară sau din străinătate. Aceștia caută ghizi, fotografi, consilieri foto sau reprezentanți de agenții de turism.

Locuri de muncă în străinătate pentru fotografi și consilieri foto

Compania Photohotel cu sediul în Insula Creta angajează 20 de fotografi și de consilieri foto care să lucreze în Grecia (Creta, Rodos, Corfu, Atena și Peloponez) și în Spania (Andaluzia, Insulele Baleare, Insulele Canare).

Potrivit angajatorului, candidatul ideal trebuie să fie o persoană motivată, creativă, sociabilă și perseverentă care iubește călătoriile. Experiența în fotografie NU este obligatorie.

Sarcina fotografului este de a fi prezent la diferite activități organizate în hotel (sportive, spectacole, jocuri interactive) și de a le face fotografii clienților hotelului. Consilierul foto este responsabil cu prezentarea fotografiilor și cu vânzarea acestora către clienți. Programul de lucru este de 9 ore, cu pauze.

Salariul net este de 700 de euro pe lună, la care se adaugă un comision din vânzări. Cazarea, masa și transportul dus-întorsc către destinație sunt gratuite.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă în străinătate găsiți AICI.

Locuri de muncă în străinătate pentru ghizi

Agenția de turism Christian Tour angajează 8 persoane care vor lucra ca ghizi însoțitori sau ghizi la destinație. Ghizii vor coordona programele turistice în derulare, vor oferi informații de interes turistic, vor pregăti materiale informative pentru turiști sau vor organiza excursii opționale.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă în străinătate găsiți AICI.

Manager pe un vas de croazieră

Compania DANUBE Cruise Services a scos la concurs un post de manager pentru unul dintre vasele de croazieră operate. Potrivit reprezentanților companiei, candidatul ideal pentru postul de Cruise Hospitality Manager trebuie să fie „o persoană cu o personalitate plăcută, cu o bună capacitate de relaționare și de comunicare, care se entuziasmează la ideea de a călători pe fluviile europene pe nave de croazieră de lux, de la Amsterdam la Marea Neagră, de la Amsterdam la Basel sau în Franța pe râurile Seine și Saône”.

Candidatul trebuie să aibă cunoștințe bune de limba engleză, abilități organizatorice, atitudine pozitivă, cunoștințe de geografie și de istorie europeană și abilități bune de operare pe calculator.

Jobul presupune coordonarea activităților de informare și de divertisment la bordul navei de croazieră, comunicarea directă cu turiștii privind programul de croazieră și menținerea unei atmosfere plăcute și relaxate la bord.

Cazarea și masa sunt asigurate gratuit la bordul navei, iar contractul se semnează pe perioadă nedeterminată.

Mai multe informații despre acest loc de muncă în străinătate găsiți AICI.

Agent de vânzări pentru o companie de croaziere

Compania Odysseia Cruises din Insulele Ionice, Grecia, caută un agent de vânzări vorbitor de limba engleză. Candidatul trebuie să poată să lucreze în condiții de stres, să aibă aptitudini pentru munca în echipă, să fie o persoană carismatică, serioasă și comunicativă.

Se oferă salariu lunar fix, bonusuri periodice în funcție de performanță, iar cazarea este asigurată.

Mai multe informații găsiți AICI.

Reprezentant de agenție de turism

Agenția de turism Aerotravel angajează un reprezentant de agenție de turism în Grecia. Candidatul ideal trebuie să fie o persoană comunicativă, activă, un bun organizator și mediator, să aibă spirit de echipă și cunoștințe turistice despre Grecia.

Printre sarcinile sale se numără întâmpinarea, preluarea și transferul turiștilor de la aeroport la unitățile de cazare; întâlniri periodice cu turiștii; soluționarea eventualelor probleme apărute; organizarea excursiilor opționale.

Toate informațiile despre acest job le găsiți AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte cu locuri de muncă în străinătate:

Locuri de muncă în construcții. Oferte din Suedia, Austria, Germania, Franța și Polonia
Job de vis în Austria, pentru iubitorii de munte
Locuri de muncă în construcții și industrie pentru români în străinătate
Ocazie unică! Locuri de muncă în agricultură, în Canada
La muncă în Germania, cu contract. Angajații model primesc și o excursie
Locuri de muncă sezoniere pentru români în străinătate
Locuri de muncă în vara aceasta pe litoralul din Grecia
Locuri de muncă pentru ingineri și maiștri, în Germania și Franța. Salariile trec de 1500 de euro
Locuri de muncă pe vase de croazieră. Se caută ghizi turistici, ospătari și bucătari
Locuri de muncă în străinătate în domeniul promovării produselor. Salarii de până la 2.500 de lire

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.