Reduceri pentru copii de 1 iunie. eMAG are promoții la jucării, haine și încălțăminte

reduceri pentru copii de 1 iunie
Reduceri pentru copii de 1 iunie la eMAG

Magazinul online eMAG sărbătorește 1 iunie, Ziua Copilului, cu reduceri la jucării și la multe alte produse pentru cei mici. În această perioadă, jucăriile, hainele, încălțămintea, accesoriile și produsele de igienă pentru copii au prețuri reduse.

Întreaga ofertă din cadrul promoției poate fi consultată AICI.

Reduceri pentru copii de 1 iunie la jucării

Un set de mașinuțe de curse Toy Target are o reducere de 20%, costând 52,79 de lei. Setul conține o pistă de curse colorată, formată din piese ce trebuie îmbinate, două mașinuțe, un punct de start și 2 copăcei. Oferta este disponibilă la acest link.

O minge moale Disney Regatul de Gheață are o reducere de 40% și costă 17,99 lei. Mingea are un diametru de 9 cm și este imprimată cu mai multe personaje din filmul Regatul de Gheață. Produsul poate fi văzut AICI.

Reduceri pentru copii de 1 iunie la haine

O rochie Sofiaman pentru bebeluși, confecționată din bumbac, are o reducere de 25% și costă 21,74 de lei. Produsul are 4 mărimi: pentru bebeluși de 18 luni, de 24 de luni, de 6 luni sau de 9 luni. Oferta este disponibilă AICI.

Un set de 3 salopete „Stars” Luvable Friends pentru bebeluși cu vârste cuprinse între 0 și 3 luni are o reducere de 22% și costă 93 de lei. Oferta este disponibilă la acest link.

Reduceri pentru copii de 1 iunie la încălțăminte

O pereche de papuci roz „Primii pași” pentru fete, din imitație de piele întoarsă, are o reducere de 25%, costând 37,49 lei. Produsul este disponibil AICI.

O pereche de pantofi Ralph Lauren pentru băieți are un discount de 30% și costă 265,99 lei. Pantofii au un exterior din pânză rezistentă și un interior din pânză și din piele naturală. Produsul poate fi văzut la acest link.

Reduceri pentru copii de 1 iunie la accesorii și produse de igienă

Un set cadou Admiranda Disney Minnie în gentuță metalică, ce conține apa de toaletă (50 ml) și gel de buze (50 de ml), are o reducere de 25% și costă 71,24 de lei. Oferta este disponibilă la acest link.

Un set cadou Admiranda Ultimate Spiderman (șampon de 300 de ml și gentuță) are o reducere de 25% și costă 38,99 de lei. Produsul poate fi văzut AICI.

Magazinul online eMAG are în această perioadă și reduceri la articole de îngrijire și monitorizare a copiilor, la mobilier și la accesorii pentru copii, la cărucioare și la articole de transport, la scutece și la hrană.

Întreaga ofertă din cadrul promoției de 1 iunie poate fi consultată AICI.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în construcții. Oferte din Suedia, Austria, Germania, Franța și Polonia
Job de vis în Austria, pentru iubitorii de munte
Campioni la mărinimie. Oamenii care trudesc pentru a salva satele României