Cum sa alegi ghetele de dama perfecte pentru zilele friguroase?

ghete dama

A venit momentul sa te gandesti la sezonul rece. In curand, vara va lua sfarsit, iar temperaturile vor scadea, asa ca trebuie sa te pregatesti pentru vremea racoroasa.

In sezonul rece, ai nevoie de ghete dama de calitate superioara care sa iti ofere confort si sa te protejeze de temperaturile extreme. Iar pentru a beneficia de cel mai bun raport calitate-pret, trebuie sa alegi un magazin online cu prestigiu, asa cum este Capricia.ro. Compania colaboreaza cu peste 20 de branduri cunoscute de incaltaminte si are, in aceasta perioada, oferte speciale la cele mai cautate modele.

Ca sa faci cea mai buna alegere, tine cont de urmatoarele sfaturi atunci cand achizitionezi ghete dama:

Alege modelele confectionate din piele naturala

Calitatea articolelor de incaltaminte este cel mai important criteriu pe care trebuie sa-l iei in calcul. Ghetele fabricate din materiale sintetice nu sunt atat de rezistente precum este pielea naturala si pot fi incomode.

O pereche de ghete dama din piele se va mentine intr-o stare impecabila pentru o perioada indelungata de timp, asa ca le vei putea purta ani la rand. Aceasta nu se va deteriora intr-un timp scurt si nici nu iti va provoca alergii. Materialele sintetice iti pot provoca afectiuni ale pielii si pot lasa apa sa patrunda in interior, asa ca este indicat sa le eviti.

Opteaza pentru ghetele imblanite

Toamna, poti purta ghete mai subtiri, dar daca in zilele reci de iarna te incalzesti greu, achizitioneaza ghete imblanite. Acestea iti vor incalzi picioarele si iti vor oferi confort maxim in sezonul rece.

Pe Capricia.ro vei gasi ghete pentru toate gusturile, atat subtiri, cat si imblanite.

Nu achizitiona modele mulate pe picior

Iarna vei fi nevoita sa porti sosete mai groase, asa ca evita ghetele de dama care se muleaza perfect pe picior. De obicei, in sezonul rece, este recomandat sa alegi incaltaminte cu jumatate sau un numar mai mare.

De exemplu, daca la sandale porti 37, atunci la ghete ar trebui sa alegi 37,5 sau 38. In acest mod, vei fi sigura ca te vei simti comod si ca vei putea purta dresuri sau sosete groase.

In schimb, pentru zilele senine de toamna, poti alege botine care sa-ti completeze tinutele formate din rochii sau pantaloni eleganti.

Cumpara perechi comode, fara toc inalt

In timpul iernii, incaltamintea cu toc este greu de purtat. De aceea, este recomandat sa alegi ghete dama fara toc, dar care sa aiba o talpa solida, antiderapanta. Astfel, vei avea stabilitate in timpul mersului si vei beneficia de confort sporit.

Bineinteles, atunci cand te prezinti la un eveniment sau iesi la o intalnire romantica, poti opta pentru o pereche de botine in trend.

Asadar, tine cont de aceste sfaturi pentru a alege ghetele perfecte pentru zilele friguroase. Descopera colectia de incaltaminte Capricia si prinde ofertele speciale pentru a achizitiona cele mai frumoase modele.

Pe acest site vei gasi ghete de calitate superioara care satisfac chiar si cele mai exigente gusturi. In plus, magazinul ofera livrare rapida si gratuita la comenzile care depasesc 200 de Lei, iar daca vrei sa schimbi sau sa inapoiezi perechea comandata, beneficiezi de retur gratuit.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.