Cum porti pantofii sport cu fuste si rochii

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/pantofi-picioare-masina-434918/

Combinarea pantofilor sport cu rochii si fuste a devenit o tendinta in moda care este adorata de femeile din toata lumea. Confortul este combinat cu aerul feminin astfel ca aceste tinute pot fi purtate, inclusiv, la birou. Ce zici de o rochie fluida, purtata cu tenisi pentru o plimbare in aer liber sau de o fusta creion si o camasa clasica asortate cu sneakersi? Ambele variante sunt extrem de moderne si practice, in acelasi timp.

Daca esti genul de persoana care prefera confortul si, totusi, iti place sa ai un look elegant si feminin, te poti inspira din ideile pe care ti le prezentam mai jos. 

Rochia midi plisata, in combinatie cu adidasi

Daca adori rochiile largi, in texturi fine, cu imprimeuri florale sau animal print, afla ca le poti asorta cu adidasi. Combina o pereche de sneakersi sau adidasi cu platforma cu o rochie midi sau pana la genunchi si adauga peste un blazer sau o geaca din piele biker. Adauga o geanta tip postas si nu uita nici de accesorii. O pereche de cercei mari sau mai multe bratari pe o mana sunt doar cateva dintre idei.

Rochia din bumbac si tenisi

Una dintre cele mai practice tinute este cea in care vedeta este rochia din bumbac. Fie ca alegi una mulata, pana la genunchi, fie una larga, stil tricou, o poti asorta cu o pereche de tenisi din panza, albi sau colorati, in functie de preferintele tale. Pentru a obtine un look chic si modern, adauga o vesta sau o geaca de blugi si un rucsac din paiete reversibile, pe care sa-l porti pe un umar. Completeaza totul cu un colier lung, niste cercei simpli, pe lobul urechii sau cu bratari pe ambele maini. 

Fusta conica si pantofi sport

Fusta creion ramane in tendintele modei, inclusiv in perioada rece, atunci cand poate fi purtata cu ciorapi grosi si opaci. Daca tocurile nu sunt favoritele tale, atunci pantofii sport sunt varianta potrivita pentru a obtine un look care sa se incadreze in stilul smart casual. Cele mai multe modele de adidasi Fila iti ofera posibilitatea de a combina piese vestimentare din stiluri diferite si de a obtine un look modern si stylish.

De exemplu, poarta un top pe gat si asorteaza totul cu o pereche de cercei mari sau cu un colier masiv. Completeaza outfitul cu un trech sau un pardesiu pe care sa-l pui pe umeri. O alta varianta este sa inlocuiesti topul cu o camasa alba, cu croiala masculine. Poart-o cu gulerul ridicat si cu mansetele suflecate si nu uita nici de accesorii. Bratarile si colierele metalice arata chic si iti aduc o nota de eleganta in plus. 

Rochia office si pantofi sport

O rochie sacou sau una cu croiala A line sunt, intotdeauna, potrivite pentru tinutele de birou. In general, ele sunt purtate cu pantofi sau botine cu toc, insa, vei obtine un look inedit si chiar spectaculos daca in locul acestor incaltari clasice vei pune pantofi sport. Opteaza pentru adidasi simpli, cu talpa dreapta, in culori neutre sau in nonculori. Perfecti pentru tinutele office sunt pantofii sport albi, din piele naturala, sau cei negri cu talpa alba. Un plus de eleganta vei obtine si prin accesoriile cu care iti vei completa outfitul tau de birou. Opteaza pentru cercei fini, pe lobul urechii, si pentru un colier cu perle. Poti adauga si un ceas cu bratara metalica, alaturi de o geanta cu barete scurte.

Rochiile si fustele trebuie sa faca parte din garderobe oricarei femei, fiindca sunt piese vestimentare care pun cel mai bine in valoare feminitatea, gratia si eleganta reprezentantelor sexului frumos. Nu le evita doar pentru ca nu esti adepta tocurilor! Combina-le cu pantofii sport pentru a obtine un look modern si in tendinte.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.