Cum puteți câștiga panouri solare de 20.000 de euro

panouri_solare
Foto: Chinneeb Wikimedia Commons

Organizația de mediu World Wide Fund for Nature România a lansat concursul național „Energie de la Soare, de Ora Pământului”, în cadrul căruia participanții pot câștiga un sistem de panouri solare în valoare de 20.000 de euro.

Concursul este organizat cu ocazia evenimentului Earth Hour 2014 („Ora Pământului”). Sistemul de panouri solare pentru consum domestic valorează 20.000 de euro, iar premiul include și serviciile de instalare.

WWF speră ca acest concurs să genereze o dezbatere publică și să-i motiveze pe oameni să se informeze cu privire la beneficiile energiei solare.

Modalitatea de participare este simplă. Participanții trebuie să răspundă corect la 6 din 9 întrebări legate de energia solară și să completeze un scurt formular de final care va fi evaluat de echipa WWF și de compania care oferă panourile solare.

Calendarul concursului este următorul:
– completarea chestionarului de pe www.ora-pamantului.ro: 12 – 20 martie 2014
– evaluarea rezultatelor: 20-26 martie 2014
– anunţarea câştigătorului: 27 martie 2014
– decernarea premiului: 29 martie 2014, în cadrul evenimentului Earth Hour organizat de WWF-România în București.

Dacă acest articol vi s-a părut interesant și vreți să fiți la curent cu lucrurile bune care se întâmplă în România și în lume, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de știri pozitive sau utile de pe pagina noastră de Facebook.