Cum au reacționat apropiații lui Dragnea după decizia de eliberare. Carmen Dan: Mulți membri de partid se bucură

legea defăimării liviu dragnea
Foto: Facebook

Niciun lider actual al PSD la nivel național nu a reacționat public după decizia de eliberare din penitenciar al fostului președinte al PSD, Liviu Dragnea.

Singurii care au făcut declarații sau au postat pe rețelele sociale sunt foști lideri, apropiați ai lui Dragnea care au fost fie excluși din PSD, fie au fost trași pe linie moartă. Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, este singurul lider actual care a postat un mesaj de susținere pentru fostul său șef:

„Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, și nu-i lasă la greu pe oamenii buni! Azi, cu ajutorul lui și al justiției române în care am mereu încredere, s-a făcut dreptate și prietenul meu, Liviu Dragnea, a fost eliberat!

Coșmarul s-a încheiat! Îi doresc putere să uite cât mai repede tot răul care i-a fost făcut!
Mă bucur că de astăzi este alături de familie și de cei dragi, așa cum au fost cu toții cu sufletul, zi de zi, alături de el!”

Și fostul ministru de Interne Carmen Dan a declarat că a primit cu bucurie vestea eliberării lui Liviu Dragnea şi consideră că acesta este un om puternic care a putut face faţă acestei perioade dificile. Ea a mai spus că este convinsă că fostul lider al PSD îşi doreşte în perioada următoare linişte şi să petreacă timp cu familia.
„Cu multă bucurie, evident. Pentru că îl cunosc pe Liviu Dragnea de mai bine de 20 de ani în primul rând, pentru că am lucrat cu Liviu Dragnea şi îl cunosc. Ştiu că a fost o perioadă grea pentru el. Mă bucur că a avut puterea să o traverseze. Am certitudinea că sunt mulţi din membri de partid care se bucură şi care l-au susţinut de-a lungul timpului”, a declarat Carmen Dan, potrivit Digi24.
În ceea ce-l privește pe Codrin Ștefănescu, acesta a postat un mesaj scurt: „E liber!”
Actuali lideri ai PSD care au fost apropiați ai lui Dragnea, precum Lia Olguța Vasilescu, Claudiu Manda sau Paul Stănescu nu au făcut nicio declarație.