Cum arată noile modele Dacia. ”Look” mai robust pentru Sandero și Logan

Dacia Sandero și Sandero Stepway. Foto: Dacia

Dacia a lansat trei noi modele. Constructorul de la Mioveni a dezvăluit cum va arăta a treia generație de Logan, Sandero și Sandero Stepway, trei din cele mai bine vândute modele ale sale.

Din primele fotografii, toate cele trei modele par să fie mai robuste, dar păstrându-și esența prin ”actualizarea” multor elemente distinctive.

Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway au totuși numeroase modificări la exterior, în special la grila din față.

Noul Logan este mai mare decât actualul model, însă specialiștii se așteaptă ca și prețul său să crească.

Dacia Sandero, care se află pe locul 9 în topul celor mai bine vândute mașini din Europa, își accentuează caracterul sportiv, printr-un design mai îndrăzneț, o marcă distinctivă fiind farurile led în formă de Y.

În ciuda prăbușirii vânzărilor de autoturisme la nivel global, din pricina pandemiei de coronavirus, Dacia, care este patronată de francezii de la Renault, se descurcă destul de bine.

Dacia Duster este al doilea cel mai bine vândut SUV din Europa, în acest moment, iar sistemul de achiziții online gândit de francezii de la Renault a atras peste 1.500 de clienți. Noul proprietar plătește online doar o taxă de rezervare de 500 de euro, iar mașina îi este adusă acasă, pe platformă.