O baterie externă te poate salva mereu la greu. Cum să o alegi

Baterie externa solara shockproof 5000 mAh

Traim in epoca tehnologiei portabile, fiind inconjurati de smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri, casti Bluetooth si multe alte dispozitive inteligente. Singura problema care pare sa conecteze aceste device-uri este nevoia permanenta de energie. Daca vrei sa mentii ecranele aprinse, o baterie externa este mai mult decât necesară.

In cazul calatoriilor lungi cu avionul ori trenul, drumetiilor si excursiilor in natura sau iesirilor la plaja ori piscina, exista mari sanse ca avertizarea “low battery” sa iti creeze probleme. Fiind printre cele mai populare, practice si cool gadgeturi power bank – urile iti ofera necesarul de energie atunci cand nu gasesti o priza in apropiere.

Fiindca ne aflam in plin sezon al iesirilor, calatoriilor si vacantelor, pregateste-te cu o baterie externa care sa se adapteze perfect atat nevoilor tale de incarcare, cat si situatiilor in care o vei folosi. In acest sens, in randurile de mai jos vei gasi cateva modele de acumulatori portabili care vor face fata cu brio diverselor provocari ivite.

  1. Baterie externa portabila de 20.000 mAh. Acest model de mare capacitate iti va putea incarca simultan tableta si telefonul in aproximativ o ora, avand doua porturi USB. In functie de capacitatea device-urilor pe care le folosesti, powerbank-ul va putea oferi chiar mai multe cicluri de incarcare. Nivelul de incarcare al acestui acumulator portabil este afisat prin ledurile carcasei, astfel incat nu vei fi luat niciodata prin surprindere si vei sti intotdeauna cata energie iti mai poate oferi. Daca vrei sa sustii consumul tabletei tale atunci cand te joci sau vizionezi un film in timpul unei calatorii de lunga durata, aceasta baterie externa de 20.000 mAh poate fi solutia perfecta!

  1. O baterie externa 7600 mAh Kruger&Matz Metalica este varianta ideala atat in cazul unui cadou care sigur va fi apreciat, cat si in situatia in care pui accent pe utilitate si design. Daca apreciezi textura si liniile fine, atunci acesta este powerbank-ul care ti se potriveste. Dimensiunile reduse, greutatea foarte mica si aspectul elegant recomanda aceasta baterie externa si pentru folosirea in mediul business, fiind unul dintre putinele gadgeturi ce exprima rafinament.

  1. Baterie externa 12000 mAh cu lanterna si LCD. Pe langa cele doua porturi USB (dintre care unul ce permite incarcarea rapida) si capacitatea mare, aceast acumulator portabil isi va dovedi utilitatea si in cazul in care ai nevoie de o lanterna atunci cand mergi la camping sau chiar cand se mai iveste cate o pana de curent. Powerbank-ul mai dispune si de un afisaj ce indica nivelul de energie stocata.

  1. Portabilitatea, designul modern si accesibilitatea pot fi regasite in acest model de baterie externa portabila 10000 mAh M-Life. Powerbank-ul dispune de 2 huse de transport (una pentru baterie si cealalta pentru cablul USB cu mai multe adaptoare, dar și pentru a depozita cabluri de date pentru telefoane, de exemplu) care se vor dovedi foarte utile si vor completa cu succes calitatea si designul atragator al acumulatorului. In plus, printre elementele de siguranta cu care este prevazut acest produs putem regasi si functiile anti scurt-circuit, supraincarcare sau descarcare totala.

  1. In cazul in care timpul tau liber este folosit cu precadere pentru activitati sportive, atunci o baterie externa solara shockproof 5000 mAh poate fi perfecta pentru tine! Acest powerbank se poate incarca folosind lumina soarelui, iar invelisul din cauciuc ii ofera o foarte buna protectie la socuri si lovituri care pot aparea in timpul drumetiilor, excursiilor sau mersului pe bicicleta.