Cum alegi cele mai bune vestiare metalice pentru afacerea ta

vestiare metalice
vestiare metalice

Cu toate ca la prima vedere pot parea demodate, vestiarele metalice au o utilitate specifica, fiind cel mai des intalnite in domeniile de activitate in care personalul trebuie sa isi schimbe uniforma sau vestimentatia zilnic.

In cazurile in care afacerea sau institutia pe care o conduci are astfel de necesitati si doresti sa cumperi vestiare metalice, va trebui sa alegi un model potrivit pentru utilizatori, care sa fie rezistent si durabil, reprezentand astfel o investitie pe termen lung.

De cele mai multe ori, putem regasi aceste piese de mobilier in cadrul institutiilor de stat sau de cercetare, dar si in agentiile de paza, la centrele comerciale, restaurante, ateliere auto sau santiere. Cand apare nevoia schimbarii garderobei, cea mai simpla rezolvare consta in achizitionarea de vestiare metalice, iar, ca exemplu, in cazul salilor de sport sau de fitness, acestea sunt folosite si pentru a depozita aparatele sau ustensilele necesare activitatii zilnice.

Putem astfel observa ca, indiferent de domeniul de activitate, de numarul de utilizatori sau de frecventa folosirii, utilitatea vestiarelor metalice se face remarcata oriunde apare necesitatea unui spatiu de depozitare sigur si bine organizat, care sa asigure accesul facil la articolele vestimentare sau la obiectele depozitate.

Pentru a face uz cu succes de vestiare metalice, este indicat in primul rand sa te orientezi dupa utilitatea acestora. Astfel, ai acces la mai multe modele de vestiare metalice, potrivite fiecarei activitati in parte:

Vestiare metalice de tip dulap casetat – In cazul activitatilor ce necesita depozitarea obiectelor de dimensiuni si greutati variate, aceste piese de mobilier sunt ideale pentru acomodarea materialelor didactice, a ghiozdanelor sau chiar pentru hainele de schimb pentru ora de eductie fizica. Pentru un maxim de utilitate, acestea sunt prevazute cu:

-suport de eticheta pe usa;

-sistem de inchidere cu 2 chei;

-maner prevazut cu gaura pentru lacat.

Vestiare metalice cu bancuta – Pentru persoanele care trebuie sa isi schimbe pantalonii sau incaltamintea, confortul unei bancute poate fi asigurat de acest tip de vestiare, piese de mobilier ce mai dispun si de:

-bara pentru umerase si carlig;

-polita la partea superioara;

-structura realizata din cadru de teava sudata cu picioruse din plastic pentru protejarea podelelor.

Vestiare metalice cu perete despartitor – Daca este necesara separarea hainelor murdare de cele curate (cum ar fi cazul persoanelor care lucreaza in bucatarie sau angajatii atelierelor auto), acest tip de vestiare se dovedeste a fi ideal, avand si:

-raft in partea superioara cu bara pentru umerase;

-usi dublu ranforsate prevazute cu fante suplimentare in partea centrala pentru o ventilatie mai buna.

Vestiare metalice cu 2 usi Z – Pentru o mai buna economie de spatiu, acest model contine doua cusete separate ce pot fi folosite pentru depozitarea hainelor, a incaltamintei, uneltelor, a echipamentului tehnic sau a obiectelor personale.

De asemenea, toate modelele de vestiare metalice de mai sus pot veni cu dotari suplimentare, ce vor face utilizarea mai comoda si mai practica:

-acoperis inclinat;

-fante de aerisire in acoperis pentru o mai buna circulatie a aerului;

-picioare metalice aplicate prin sudura H120 mm, cu terminatia din plastic reglabila pe inaltime care iti permit sa cureti spatiul de sub dulap;

-accesorii suplimentare: polita, bara de haine, agatatori tip carlig;

-suport pentru umbrela si vas de colectare a apei.