CTP, despre eticheta spirtului Mona: „O batjocură la adresa cadrelor medicale”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, vineri seară, în emisiunea „Cap limpede”, de la Digi24, că eticheta de pe sticla de spirt „Mona” reprezintă „o batjocură la adresa cadrelor medicale”.

„Am găsit un afrodiziac în comerțul nostru capitalist. Avem aici o duduie, îmbrăcată în echipament de asistentă medicală. Observăm aici un crac foarte bine epilat și bronzat. Cadrul merge până într-o zonă interzisă, unde merge și mâna stângă a domnișoarei. Nu știm ce se întâmplă aici, în această zonă. E plină țara de așa ceva!”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul a mai spus că mai ales acum, în timpul pandemiei, eticheta ar fi trebuit schimbată, din respect față de cadrele medicale care își riscă viața, la propriu, în secțiile de terapie intensivă, îngrijind bolnavii infectați cu coronavirus.

„Eticheta asta, care e cretină de ani de zile – nu e de acum, din pandemie. Dar acum e pandemie și în acest moment, cadrele medicale din țara asta se luptă să salveze viețile a mii de oameni în secțiile de terapie intensivă și le pun în pericol pe ale lor. Mor! Și noi vedem în toată țara acest dezinfectant cu această etichetă, care este o batjocură la adresa cadrelor medicale!

Spirtul e în regulă, dezinfectantul. Dar și ca idee: spirtul e ca să dai pe răni, să curme durerea. Cum poți să pui această etichetă, de filme pentru adulți, cu scenariul porno-asistentelor? Cum să pui pe spirt, care e pentru boală, pentru suferință, pentru dezinfectare? Cum să pui așa ceva și să păstrezi așa ceva când în momentul ăsta în spitale se întâmplă ce se întâmplă?”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.