Crucea Roșie Română și FAN Courier se alătură campaniei „Un Paște mai bun”

Foto: Fundația Tuna/Facebook
Foto: Fundația Tuna/Facebook

Ajunsă la cea de-a IV-a ediție, campania organizată de Fundația Tuna, în parteneriat cu Fundația Lumina, își propune ca anul acesta să sprijine 10.000 de familii. Acestea vor primi, în perioada sărbătorilor pascale, câte un pachet cu alimente de bază și dulciuri, în valoare de 100 de lei.

Campania de strângere de fonduri pentru familiile nevoiașe se desfășoară în perioada 1 februarie – 22 aprilie, iar la activități vor participa elevi și profesori din școlile Lumina, sportivi din cluburile Lumina, precum și părinți.

„Ne bucurăm să anunțăm că ni s-au alăturat anul acesta în cadrul campaniei Crucea Roșie Română și compania FAN Courier. Când donăm, când ajutăm, cu toții ne simțim mai buni, deoarece prin gestul nostru, oricât de mic, știm că aducem un zâmbet pe fața unui copil sau a unui adult care se confruntă cu probleme grele în viața de zi cu zi”, se arată într-un comunicat al Fundației Tuna.

Astfel, în școlile Lumina din întreaga țară vor fi amplasate la recepție cutii pentru donații, iar cei care doresc să sprijine această cauză o pot face și pe platforma bursabinelui.ro, Campania „Un Paște mai bun”.

Jurnalist GreatNews, debutat în presa scrisă în 2003, pentru publicații precum Opinia Studențească, Elle, Evenimentul Zilei sau Dilema Veche. Crede că jurnalismul practicat cu integritate este cea mai frumoasă meserie din lume.