CRBL a provocat un accident rutier. Cântărețul a fost dus la spital

CRBL
Foto: Flavia Asandei / Wikipedia.org

Cântărețul CRBL a fost implicat duminică într-un accident rutier în județul Hunedoara și a fost dus la spital, relatează ObservatorNews.

Cântărețul conducea o motocicletă și a intrat în depășirea neregulamentară a unei coloane de mașini. Artistul a suferit fracturi costale și o lovitură la coloană, dar nu gravă.

CRBL se află în stare stabilă şi nu are nevoie de intervenţii chirurgicale. Cântărețul este internat la Ortopedie, dar va fi externat luni, 7 august, dacă nu apar complicaţii.

„La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din orașul Pantelimon, județul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din orașul Hațeg, având direcția de mers Caransebeș spre Hațeg, la intersecția cu strada Dr. Victor Babeș, s-ar fi angajat în depășirea neregulamentară a unei coloane de mașini aflate în așteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeș, județul Caraș-Severin, care se deplasa în fața sa și care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeș.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului motocicletei, care a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis poliția într-un comunicat de presă.

Foto: Flavia Asandei / Wikipedia.org

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.