Corona, băiatul hărțuit la școală din cauza numelui său, a primit un cadou neașteptat

băiat copil
Foto: Free-Photos / pixabay.com

Actorul american Tom Hanks i-a trimis o scrisoare și i-a dăruit o mașină de scris Corona unui băiețel din Australia care a fost hărțuit la școală din cauza numelui său, relatează BBC.

Corona De Vries are 8 ani și el a fost cel care i-a scris inițial actorului Tom Hanks, atunci când a aflat că el și soția sa Rita Wilson s-au infectat cu noul coronavirus în timp ce se aflau în Australia.

„Am auzit la știri că tu și soția ta ați luat coronavirusul. Sunteți bine?”, a scris băiatul în scrisoarea pe care i-a trimis-o actorului care a dat viață prin vocea sa personajului Woody, cowboyul din îndrăgita serie de animație „Toy Story” („Povestea jucăriilor”).

În scrisoarea sa, băiatul a povestit că îi place numele său, însă din cauza lui este strigat „coronavirus” la școală.

„Sunt foarte trist și furios când oamenii mă strigă așa”, a mai spus băiețelul.

Tom Hanks i-a răspuns printr-o scrisoare care începe cu „Dragă prietene Corona”.

„Scrisoarea ta ne-a făcut să ne simțim minunat pe mine și pe soția mea! Îți mulțumesc pentru că ești un prieten atât de bun – prieteni sunt cei care îi fac pe apropiații lor să se simtă mai bine atunci când sunt triști”, a scris Tom Hanks.

„Ești singura persoană pe care o cunosc ce poartă numele Corona – [numele înseamnă – n.r.] un inel în jurul soarelui, o coroană”, continuă scrisoarea actorului.

Alături de scrisoare, Tom Hanks i-a trimis băiatului și o mașină de scris Corona, pe care a folosit-o cât timp s-a aflat în carantină în Australia: „M-am gândit că această mașină de scris ți s-ar potrivi ție. Întreabă un adult cum funcționează. Și folosește-o ca să-mi scrii”.

Tom Hanks și soția lui s-au vindecat de coronavirus și s-au întors în SUA.

Foto: Free-Photos / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.