Combustibilul s-a scumpit din nou. Cât costă benzina și motorina la Petrom

benzinărie petrom
Sursa: petrom.ro

Liderul pieței de carburanți din România, Petrom, a scumpit luni, 11 septembrie, benzina și motorina cu 5 bani pe litru.

Potrivit peco-online, în București, un litru de benzină standard costă între 7,18 lei și 7,24 de lei. Un litru de motorină standard este între 7,49 și 7,52 de lei.

Petrom a început să majoreze prețurile pe 25 iulie, după o lună de stabilitate. În comparație cu prețurile afișate înainte de începerea scumpirilor, motorina este mai scumpă cu 85 de bani pe litru, iar benzina cu 56 de bani pe litru.

Prețul de 7,49 de lei pe litru este înregistrat la o singură stație, cea din strada dr. Herescu. Restul stațiilor afișează prețuri de 7,51 și 7,52 de lei pe litru.

Stația Petrom Vitan, monitorizată de Economedia, afișează vineri un preț de 7,23 lei pentru un litru de benzină și unul de 7,51 lei pentru cel de motorină.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.