Codrin Ștefănescu: „Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat!”

Foto: Pagina de Facebook Liviu Dragnea

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat, susține Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD.

„Vă anunț că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți! De 2 zile nu reușim să luăm legătura cu el, iar cei de acolo refuză să dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vă voi ține la curent când vom afla detalii!”, a scris el pe rețeaua de socializare Facebook.

Anterior, în data de 14 decembrie, Codrin Ștefănescu spunea că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea este bună.

„În sfârșit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul penitenciarului Jilava, secția celor infectați de virus, unde a fost transferat cu câteva zile în urmă! M-a rugat să transmit tuturor că starea sa nu s-a agravat. Cel puțin până azi! M-a asigurat că va trece și prin această nouă încercare, și că va lupta pentru viața sa! Vă voi ține la curent în mod constant!”, scria Ștefănescu pe Facebook.

Informația că Liviu Dragnea, în vârstă de 58 de ani, are coronavirus, a apărut în presă în data de 13 decembrie. El a fost internat la spitalul Penitenciarului Jilava, în secția COVID. Se pare că el ar fi luat boala de la un coleg de celulă.