Clotilde Armand a dat afară trei directori! Deficit de 700 de milioane de lei

Foto: clotildearmand.ro

Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1, i-a demis pe directorii Administrației Domeniului Public, Direcției de Investiții și Poliției Locale.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 1 al Capitalei, Ionuț Deaconu, directorul general al Poliției Locale, Alin Vieru, de la ADP, și Cosmin Fodoroiu, de la Investiții, au fost puși pe liber de Armand.

Clotilde Armand (USR) îi acuză pe cei trei directori de ”incompetență în exercitarea funcției deținute, lipsă de responsabilitate în cheltuirea banului public, achiziții suspecte și lipsa rezultatelor în beneficiul comunității Sectorului 1”.

”Situația bugetară a Primăriei Sectorului 1 este mai rea decât m-am așteptat. Am găsit un deficit de peste 700 de milioane de lei în 2020 care pune în pericol plata salariilor și a contractelor aflate în derulare. Este o situație intolerabilă, iar interesele comunității Sectorului 1 impun luarea urgentă de măsuri drastice”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, scrie Hotnews.

Sunt primele demiteri făcute de Clotilde Armand de la instalarea ca primar al primului sector bucureștean, controlat până de curând de PSD.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.