Clipul care a cucerit internetul: „Lebedele pe turcoazul Mării Negre!”

marea neagră
Foto: Captură video Eforie (Facebook)

Un filmuleț cu lebede care plutesc liniștite pe apa Mării Negre, la asfințit, pe o mare de culoare turcoaz, a strâns zeci de mii de aprecieri.

Clipul video a fost publicat pe pagina oficială de Facebook a stațiunii Eforie Nord. „Lebedele pe turcoazul Mării Negre! Seară bună!”, a fost mesajul care a însoțit videoclipul.

Filmulețul, publicat în urmă cu câteva zile, s-a viralizat rapid, fiind redistribuit de mii de oameni.

Sute dintre urmăritorii paginii s-au arătat încântați de frumoasele lebede, iar unii au relatat că și ei au văzut lebede pe țărmurile Mării Negre cu diferite ocazii, în localități precum Vama Veche sau Tuzla.

„Acum 2 ani de un 1 mai, pe plaja Tuzla, un tablou pictat era! Soare, turqoiseul mării, lebede, liniște!Absolut perfect!”, și-a amintit un internaut.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.