Cîțu, în urmă cu un an: „A venit momentul să scăpăm România de PSD. Ne luăm România înapoi”

Liderii PNL și cei ai PSD au stat două ore la negocieri. La ieșire, Florin Cîțu a concluzionat că a „găsit multe lucruri care pot să ne unească”.

„Am avut o discuție cu PSD despre situația în care se află România și despre soluții. A fost o discuție bună. Este prima discuție. (…) Eu cred că am găsit în această seară multe lucruri care pot să ne unească, de exemplu situaţia de astăzi.

Avem o criză în sănătate, energie şi pentru acestea avem nevoie de o guvernare stabiliă. Dacă vom reuşi să facem acest lucru cu PSD, este OK”, a spus Cîțu.

Întrebat despre discuțiile pe funcții, Cîțu a spus că a fost și „o variantă interesantă, mai exact „un premier care să se schimbe la doi ani”.
La rândul său, Marcel Ciolacu a precizat că nu au fost discuții pe funcțiile din guvern. „Prioritatea e stabilizarea României. Printr-un efort comun să încercăm să ajungem într-un ritm așteptat de români. Cred că suntem pe un drum corect. Dacă suntem patrioți acesta este drumul pentru o majoritate”, a spus liderul PSD.
„Am încercat să găsim lucrurile care ne aseamănă”, a mai spus Ciolacu, precizând că în acest weekend specialiștii PSD vor lucra la un program de guvernare al social-democraților. „Pe urmă, vom încerca între cele două programe să armonizăm”, a adăugat el.

Cîțu, în urmă cu mai puțin de un an: Au fost 3 ani de coșmar pentru România în dictatura PSD

Cu 3 zile înainte de alegerile parlamentare, președintele PNL de acum, Florin Cîțu spunea că „trebuie să curățăm România de PSD”.
„A venit momentul! A venit momentul să scăpăm România de PSD.
Așteptăm acest moment din prima noapte în care Grindeanu, astăzi numărul 2 în PSD, a semnat ordonanța 13.
Am vorbit despre acest moment în stradă când am ieșit să-i oprim pe Dragnea, Grindeanu, Tudose din tentativa lor de a naționaliza Pilonul II.
Am visat la acest moment, tot în stradă, când am ieșit să ne opunem nenorocitei ordonanțe 114. Sau când am ieșit să-i oprim să introducă supraaccize și supraimpozite.
Poate cel mai mult am dorit să vina mai repede ziua votului in 10 august 2018. Atunci când Dragnea și Ciolacu dădeau ordine ca frații noștri din diaspora să fie gazați și bătuți in Piata Victoriei.
Au fost 3 ani de coșmar pentru Romania în dictatura PSD.
Totul a fost posibil pentru că în 2016 mulți dintre români au ales să nu voteze.
Trebuie să mergem toți la VOT. Trebuie să curățăm România de PSD. Trebuie să le arătăm tuturor că România alege să meargă alături de UE și aliatii noștri nord-atlantici.
Trebuie să-i trimitem pe Ciolacu, Tudose, Grindeanu și restul găștii psd-iste lângă Dragnea.
Pe 6 decembrie ne luăm România înapoi!”, scria Florin Cîțu

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.