Ciolacu amenință cu demisia și alegeri anticipate dacă nu vor trece măsurile fiscale

FOTO: gov.ro
FOTO: gov.ro

Premierul Marcel Ciolacu le-a transmis celor de la PNL că dacă nu va avea susținere în ceea ce privește măsurile fiscale își va da demisia și ar putea urma alegeri anticipate.

Nu voi accepta ipocrizia. Nu caut vinovați, căutăm soluții împreună. Eu nu vin cu taxe noi. În schimb, cu echitaste fiscală, voi veni.

S-a dus perioada când ori la guvern, ori la parlament veneau anumite excepții. De când am fost învestit știam că voi juca cu mandatul pe masă, fiindcă este normal.

Eu nu pot să mă duc acasă să mă duc în oglindă ca nu am luat măsurile, iar România a intrat într-o instabilitate și a pierdut cel mai important tren al ei, fiindcă nu sunt ipocrit.

E posibil să pierd voturi, îmi asum, voi explica și în partid, mai vin la domnul Cristoiu de câte ori mă invită și le explic iar, dar acasă când mă duc și mă uit în oglindă, știu că am făcut ceea ce era corect pentru România.

Eu nu îmi permit ca premir să pierd investițiile de la UE. Voi da înapoi în cazul în care văd că parterenul de coaliție încearcă să nu își asume. Joc cu mandatul pe masă din prima zi”, a spus Ciolacu la Aleph News, în emisiunea lui Ion Cristoiu.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.