Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei, fetița 2 ani și jumătate găsită pe câmp

dolj fetiță dispărută
Foto: Captură Știrile PRO TV

Principalul suspect în cazul morții Raisei, fetița de 2 ani și 5 luni găsită moartă pe un câmp dintr-o comună din Dolj, este vărul acesteia, relatează postul de televiziune Antena 3 CNN, care citează surse apropiate anchetei.

Luni, fetița se juca alături de mai mulți copii în fața casei, dar la un moment dat rudele sale au observat că lipsește. Marți, trupul neînsuflețit al fetiței a fost găsit într-o zonă cu vegetație deasă aflată la aproximativ 400 de metri distanță de locuință.

Raisa prezenta urme de violență, iar datele preliminare ale autopsiei arată că a fost strangulată. De asemenea, pe corpul său au fost identificate și mai multe leziuni făcute prin înțepare.

Potrivit sursei citate, vărul fetei – un adolescent în vârstă de 15 ani – este principal suspect, însă anchetatorii nu au reușit deocamdată să strângă toate probele împotriva sa. Comunicarea cu suspectul este foarte dificilă, el nefiind coerent în declarații.

Tânărul a fost ridicat miercuri de polițiști și dus la audieri. Dovezile descoperite de anchetatori arată că fetița a fost omorâtă chiar în casa în care locuia, relatează postul de televiziune Digi 24. Ulterior, trupul său ar fi fost dus în locul în care a fost descoperit de polițiști.

Potrivit postului de televiziune Știrile PRO TV, mutarea trupului este luată în calcul de anchetatori deoarece echipele de căutare mai trecuseră prin zona unde a fost găsită Raisa și nu văzuseră nimic.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.