Cine este primarul care și-a umilit fetița. „Van Damme de Bistrița” a cumpărat un birou al Elenei Ceaușescu

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Traian Ogâgău, primarul liberal din Sângeorz Băi, care și-a umilit fetița punând-o dezbrăcată, în genunchi, cu fața la perete, este considerat un personaj politic excentric. Potrivit G4Media.ro, are două condamnări, ambele în primă instanță și ar fi protejat de organizația județeană de partid.

Prima sentință a venit în februarie. A fost condamnat la un an de închisoare, fiind acuzat de procurori că, în calitate de primar al orașului Sângeorz-Băi i-a închiriat tatălui său un teren al Primăriei pe o sumă derizorie.

A doua condamnare a venit în luna iulie, 2020. Judecătoria Năsăud l-a condamnat la 1 an de închisoare, după ce a fost judecat că a refuzat să fie testat pentru a i se determina alcoolemia în timpul unui control în trafic în orașul pe care îl conduce ca primar.

Potrivit presei locale, Ogâgău este poreclit ”Van Damme”, pentru că este un fan al actorului belgian de filme de acțiune.

La câteva luni de la preluarea mandatului de primar, Traian Ogâgău, era descris drept cel mai excentric primar din Bistriţa-Năsăud. Odată instalat la primărie, acesta a cumpărat cu 15.000 de euro un birou lucrat manual care a aparţinut Elenei Ceauşescu, nota Adevărul.

Potrivit Libertatea.ro, în urmă cu două zile, primarul posta un mesaj în care îi ura fetiței un an școlar plin de realizări.

„La mulți ani Traiana, îi spun aproape în fiecare zi. Copiii sunt totul în viața mea, în viața noastră și suntem responsabili de educația pe care le-o dăm.

Îi iubim când ne fac bucurii, dar și când mai greșesc, însă NIMENI, dar NIMENI nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc.

Un an nou școlar plin de realizări îți doresc iubirea mea și vouă tuturor copiilor, iar părinților sănătate și răbdare!”, scria edilul la începutul noului an şcolar.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.