Cine este consilierul Vioricăi Dăncilă pe care îl păstrează și Ludovic Orban

FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Premierul Ludovic Orban a anunțat că va continua colaborarea cu doar unul dintre numeroșii consilieri onorifici ai Vioricăi Dăncilă, care a condus Guvernul înaintea liberalului.

Nu suprinzător, figura pe care Orban a ales să o păstreze este Gică Popescu, care ajută Guvernul cu organizarea meciurilor de la București de la Campionatul European de Fotbal pan-european de anul viitor.

”M-am întâlnit cu Gică Popescu, care a fost consilier onorific al primului ministru și care mi-a explicat cu ce se ocupă. E un fel de CEO pe partea proiectelor necesare pentru Campionatul European de fotbal. Am luat decizia să continui colaborarea cu Gică Popescu”, a spus Orban.

Fostul mare internațional român, care a avut și el probleme cu legea în urma unor ilegalități comise în perioada în care a fost impresar, colaborează de mai bine de un an cu Guvernul României în privința Euro 2020.

Arena Națională din București va găzdui mai multe partide la turneul final de anul viitor, care va fi organizat de mai multe orașe mari de pe Bătrânul Continent.

În schimb, Ludovic Orban i-a dat afară pe toți ceilalți oameni de sfat ai fostului premier Dăncilă. Liberalul a dat-o afară pe Olguța Vasilescu din funcția de consilier al premierului.