Chef cu manele dat de o deputată PSD, membră a Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaților

FOTO: kaicho20/Pixabay.com
FOTO: kaicho20/Pixabay.com

Poliția face cercetări la un restaurant care a găzduit o petrecere în weekend-ul trecut. Potrivit Giurgiu-News, petrecerea a fost organizată de deputata PSD Elena Dinu, cu ocazia majoratului fiului ei. Aceasta a recunoscut, într-un comunicat de presă, că la petrecere au participat 50 de persoane. Prevederile legale interzic organizarea oricărui eveniment privat, indiferent de scenariul în care se află localitatea respectivă.

Elena Dinu este membră în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților. Publicația locală Giurgiu-News a susținut că două licee de top din Giurgiu- ”Ion Maiorescu” și ”Tudor Vianu” – ar risca să fie închise din cauza depistării mai multor elevi infectați cu coronavirus, care ar fi participat la petrecerea organizată de Elena Dinu. În replică, deputata PSD susține într-un comunicat de presă că la petrecere nu ar fi participat nici un elev infectat cu coronavirus.

Echipele Direcției de Sănătate Publică Giurgiu fac anchete epidemiologice la cele două licee după ce mai mulți elevi au fost depistați cu coronavirus.

Imaginile prezentate de publicația Puterea.ro arată că petrecăreții au dansat pe manele și au dat plătit sute de euro lăutarilor care au cântat la chef.

Polițiștii din cadrul Secției Nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu au aplicat 44 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 40.500 de lei, până acum, potrivit unui comunicat de presă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.