Cele mai utile aplicații pentru familia ta

Foto: cocoparisienne / Pixabay

Majoritatea familiilor au probleme de organizare. Fiecare membru al familiei are viața sa, programul său, iar organizarea activităților dintr-o familie modernă a devenit din ce în ce mai dificilă. Aplicațiile pentru familie sunt uneltele pe care ni le oferă specialiștii în tehnologie. Scopul lor este o mai bună organizare și comunicare.

Cât de utile sunt aplicațiile pentru casa ta

Aplicațiile pentru casă pot fi foarte utile pentru familia ta., mai ales cele ce țin de organizare. Îți propunem să încerci:

Sortly – îți permite să organizezi inventarul casei în mai multe foldere și subfoldere diferite pentru a face lucrurile mai ușor de localizat. Folosește folderele pentru a grupa elementele după locațiile lor fizice (în ce spațiu sunt stocate) sau după tipul obiectului. Adaugă etichete și note ce pot fi căutate pentru a găsi ceea ce ai nevoie în câteva secunde, chiar și iepurașul roz cu urechi albastre. Poți descărca aplicația din GooglePlay și AppStore.

Memento Database – îți permite să stochezi aproape orice te poți gândi, cu mai mult de 3.000 de șabloane pe care să le poți alege pentru a vă stoca datele. Categorii cu pictograme colorate, care oferă inventarului tău un aspect atrăgător din punct de vedere vizual. Cauți, sortezi și filtrezi pentru a facilita găsirea exactă a ceea ce căutați în inventarul familiei. Controlezi modul în care articolele tale sunt stocate, astfel încât să poți adăuga cât mai multe informații despre fiecare articol. Ca o mai bună comoditate, Memento poate fi sincronizat cu Google Sheets, astfel încât să poți organiza și edita datele familiei de inventar în afara telefonului smartphone. Memento Database este disponibilă în Google Play și AppStore.

Aplicații utile pentru animalele de companie

Membrii bipezi ai familiei nu sunt singurele vietăți care au nevoie de aplicații. Iată cele mai utile aplicații pentru animalele de companie.

11Pets – este o aplicație pentru animalele de companie, un fel de jurnal de sănătate care vă te să rămâi la curent cu vaccinurile, medicamentele și vizitelor programate la medicul veterinar. Poți stoca detaliile de contact ale medicului veterinar, istoricul medical al animalului de companie, fotografiile și nevoile de medicație. Poți urmări nevoile de hrană pentru animale. Îți recomandăm să alegi magazinele online, de exemplu aici pentru a cumpăra mai ușor mâncarea necesară animalului tău de companie.

Pet Coach – este o sursă utilă de sfaturi de sănătate pentru animalele de companie cu sfaturi de la medici veterinari. Utilizatorii care se înscriu la Pet Coach pot posta cu ușurință întrebări despre sănătatea animalelor, nutriție, instruire și comportament pentru medicii veterinari, formatori și alți experți verificați în domeniul îngrijirii animalelor de companie. Utilizatorii pot citi gratuit forumurile și pot posta întrebări generale; pentru sfaturi mai specifice, utilizatorii pot aranja o consultare plătită. Fie că familia deține un câine sau o pisică de orice rasă sau mai multe animale de companie exotice, cum ar fi un cal sau o reptilă, Pet Coach vă poate ajuta să aflați tot ce aveți nevoie.

Aplicații utile pentru gestionarea bugetului familiei

Dacă ai nevoie de ajutor pentru gestionarea cheltuielilor familiei și pentru a obține controlul asupra finanțelor personale, o aplicație pentru buget poate fi exact ceea ce vă trebuie.

Mint – este una dintre cele mai vechi și cele mai cunoscute aplicații pentru buget. Deținută de compania Intuit, aceeași firmă care produce Quickbooks și TurboTax, Mint oferă o serie de caracteristici care vă ajută să urmăriți și să gestionați banii dintr-o listă uriașă de bănci, emitenți de carduri de credit, brokeri, creditori și alte instituții financiare. Aplicația este disponibilă în Google Play și AppStore.

Goodbudget – este o opțiune solidă de planificare și gestionare a bugetului unei familii. Aplicația (denumită în trecut Easy Budget Envelope Budget Aid) permite cuplurilor să lucreze împreună la bugetul gospodăriei și să devină proactivi împreună în privința reducerii datoriilor familiei.

Aplicații utile pentru mămici

O mămică este, poate cea mai ocupată parte a familiei. Aplicațiile pentru proaspetele mămici, aplicațiile de organizare a mesei și aplicațiile calendar-agendă sunt printre cele mai iubite aplicații de mămici.

Cozi Family Organizer – este un organizator destinat familiilor. Te poate ajuta să îți coordonezi orare, liste de shopping, activități, să faci liste și să facilitezi comunicarea pentru întreaga familie. Cozi este de departe cea mai bună aplicație de tip calendar pentru mame.

FitMama – este o aplicație de antrenament postpartum care îți oferă antrenamente de 5 și 10 minute pentru a te ajuta să revii la silueta de dinainte de naștere. FitMama este una dintre cele mai bune aplicații pentru pierderea în greutate postpartum.

Aplicații utile pentru copii

Copiii sunt capabili să folosească și să înțeleagă tehnologia la o vârstă fragedă. Ei știu cum să opereze corect smartphone-urile și tabletele și să intre în aplicațiile preferate înainte de a putea vorbi. Există o mare de aplicații disponibile pentru fiecare platformă, dar nu toate sunt potrivite pentru copii. Noi vă recomandăm doar câteva:

YouTube Kids – își propune să ofere un spațiu media prietenos familiilor, care să permită copiilor și părinților să găsească rapid și ușor distracții și spectacole de copii potrivite vârstei, muzică, videoclipuri, canale și playlist-uri. Aplicația cuprinde o varietate largă de conținut, de la Thomas the Tank Engine & Friends, până la videoclipuri cu muzică pentru copii, videoclipuri ce au cu subiecte precum sportul, animalele, meșteșugurile și multe altele. Interfața este proiectată cu butoane mari și alte caracteristici UI prietenoase pentru copii, iar controlul parental vă permite să filtrați selectiv conținutul și să setați un cronometru astfel încât să puteți controla timpul pe care îl petrec cei mici în fața ecranului.

Kids BrainPop –  oferă videoclipuri distractive și educaționale, legate de diverse subiecte educaționale, variind de la știință și matematică până la artă, istorie și studii sociale.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.