Cele mai comune tematici de sloturi

Numărul mare de sloturi care sunt acum pe piața de jocuri de noroc din întreaga lume au la bază diferite caracteristici printre care se regăsește și tema. Pe măsură ce timpul a trecut, companiilor dezvoltatoare au recurs la jocuri video mai nou, moderne și cu teme clasice care oferă o experiență inedită și jucătorii nu își vor pierde familiaritatea.

Sloturile sunt un mod distracție pentru toată lumea, iar prin intermediul platformelor online oamenii pot juca cele mai populare produse din mișcare. Un simplu dispozitiv mobil inteligent conectat la internet facilitează accesul pe https://slotv.ro/ro, unde există peste 3.000 de sloturi care aparțin unor furnizori de top precum Amusnet Interactive, Pragmatic Play, NetEnt, Play n Go, GreenTube. Tema este unul dintre elementele prin care aceste jocuri se deosebesc între ele, iar de-a lungul timpului unele jocuri au fost construite având în spate aceeași temă, ceea ce le-a atras atenția jucătorilor. Iată care sunt cele mai comune teme alese de firmele dezvoltatoare:

Egiptul Antic

Nu trebuie să mire pe nimeni pentru că există atâtea jocuri care au la bază tema Egiptul Antic, deoarece este un subiect destul de cunoscut. Există și nenumărate filme de succes care s-au inspirat din vremea când faraonii conduceau partea aceea a lumii, iar Cleopatra îi fascina pe toți conducătorii lumii prin frumusețea ei.  Sunt doar câteva dintre elementele pentru care Egiptul Antic este o temă tot mai des văzută în sloturile diferitelor companii care dezvoltă produse pentru industria jocurilor de noroc.

În ceea ce privește explozia de popularitate a temei în rândul păcănelelor, totul a început de la apariția jocului Book of Ra pe care l-a lansat dezvoltatorul Novomatic în anul 2005. Datorită gradului de popularitate, același furnizor a decis să lanseze nenumărate alte versiuni moderne ale jocului. Astfel, doar prin intermediul platformei Slot V există 8 jocuri diferite din familia Book of Ra: Cash Connection Golden Book of Ra, Book of Ra 10: Win Ways, Book of Ra Deluxe 1-, Book of Ra Magic, Book of Ra 6 Deluxe, Book of Ra, Book of Ra Deluxe, Cash Connection Book of Ra. Există și alte zeci de jocuri diferite care au la bază tema Egiptul Antic și care sunt poate mai distractive.

Sloturile cu fructe

Fructele au servit și continuă să fie sursă de inspirație pentru aproape toate companiile care lansează sloturi, iar motivul este popularitatea acestei teme. Primele mașinării  de fructe au apărut în Statele Unite ale Americii, iar oamenii aveau posibilitatea de a câștiga diferite recompense sub forma unor gume de mestecat cu diferite arome. Pe măsură ce tehnologia a avansat, au apărut tot mai multe jocuri moderne, adoptat de către cazinourile fizice existente la vremea respectivă.

Prin dezvoltarea rețelei online de cazinouri, oamenii au ajuns în sfârșit să cunoască ce înseamnă cu adevărat sloturile și ce pot ele să ofere. Unul dintre primele jocuri adoptate în România de platformele online a fost Sizzling Hot, un joc clasic cu cinci role, trei rânduri și cinci linii de plată. Ulterior au apărut și alte jocuri relativ asemănătoare, dar care aparțin altor companii. Burning Hot și 5 Dazzling Hot spre exemplu aparțin Amusnet Interactive, o companie bulgară care furnizează jocuri și prin intermediul platformei Slot V. La ora actuală este o compania extrem de populară la noi în țară, iar unul dintre motive o reprezintă chiar jocurile cu fructe lansate de-a lungul timpului: Shining Crown, 40 Burning Hot, 100 Super Hot, 20 Super Hot și multe altele.

Spiridușul cu oala de aur

Spiridușul cu oala de aur provine din cultura și civilizația irlandeză, are strânsă legătură cu noroc și este cunoscut drept Leprechaun. Renumit pentru comportamentul răutăcios și norocul incredibil care îl urmărește peste tot, spiridușul cu oala de aur a devenit o temă tot mai comună în rândul furnizorilor de sloturi și este oarecum de înțeles. Fiind simbolul norocului, iar păcănelele sunt jocuri de noroc, atunci asocierea este normală, iar dacă mai pui și tehnologia superioară și grafica superioară, atunci cu siguranță produsul va fi unul potrivit distracției.

În anul 2019, compania Wazdan a lansat jocul Larry the Leprechaun disponibil prin intermediul Slot V cazino online. Jocul este plin de culoare și în înfățișează pe spiridușul cu barbă roșie cu a sa oală de aur. Ecranul imită o pădure verde care semnifică culoarea norocului, iar aventura are loc pe o grilă de joc formată din 4 rânduri și tot atâtea role. Jocul este complet, plin cu surprize, recompense, cum de altfel sunt toate zecile astfel de sloturi.

Datorită concurenței de pe piața jocurilor de noroc, companiile care se ocupă cu dezvoltarea sloturilor nu au încetat să uimească industria și mereu să vină cu ceva diferit. Noi teme, un gameplay diferit, dar unele teme vor rămâne pentru totdeauna datorită succesului de care s-au bucurat și periodic or să apară noi și noi produse inspirate din Egiptul Antic, lumea fructelor sau a spiridușului cu oală de aur.