Cele mai bune 5 aplicatii antivirus și anti-malware pentru Android

Sursa foto: Unsplash.com

Aplicațiile antivirus Android rămân unul dintre cele mai populare tipuri de aplicații pe Android. În general, nu aveți nevoie de o aplicație antivirus dacă vă jucați în siguranță, descărcați doar aplicații din Magazin Play și păstrați setările de securitate activate. Cu toate acestea, sunt cei cărora le place să facă o plimbare pe partea sălbatică și să nu facă acele lucruri. Iată cele mai bune aplicații antivirus și anti-malware pentru Android. Un lucru de remarcat este faptul că o mulțime de aplicații antivirus pe Android nu fac literalmente nimic sau o treabă foarte proastă. Așadar, este bine să știți ce aplicații sunt bune.

360 Security

De încredere pentru 200 de milioane de utilizatori, Safe Security este aplicația de curățare a energiei all-in-one, rapel inteligent și aplicație antivirus care optimizează aplicațiile de fundal, stocarea memoriei, fișierele nedorite și puterea bateriei, păstrând dispozitivul în siguranță împotriva virusului.

Așa cum vă doriți cele mai bune căști JBL pentru un sunet cât mai clar, așa este nevoie să știți cele mai bune aplicații care vă țin telefonul cât mai curat și perfect funcțional.

Descărcați aplicația de curățare superioară și securitate, concepută intuitiv pentru a vă proteja telefonul mobil cu o singură atingere. Iată doar câteva motive pentru care Safe Security este o aplicație pe care trebuie să o aveti.

Speed ​​Booster eficient și Smart Cache Cleaner-Lipsit de spațiu pentru aplicații și fotografii noi? Pur și simplu curățați cache-urile aplicațiilor și fișierele nedorite, sporiți-vă telefonul cu un singur clic!

Economizor inteligent de baterie – Bateria se descarcă mai repede ca niciodată? Ucideți aplicațiile redundante care vă consumă bateria!

Virus Remover pentru Android –  Soluția antivirus Safe Security vă asigură că dispozitivul este lipsit de malware, vulnerabilități, adware și troieni!

Ce puteți face cu aplicația?

Aplicație de curățare mobilă. Ștergeți toate tipurile de fișiere nedorite (cache sistem, cache imagine, cache video și cache publicitate) pentru a elibera spațiul de stocare.

Optimizați memoria și accelerați telefonul. Curățați memoria (RAM) pentru a spori viteza și pentru a îmbunătăți performanța telefonului, de asemenea, pentru a spori jocurile pentru a le face să ruleze fără probleme.

Verificați automat starea telefonului atunci când este blocat pentru a oferi sugestii de optimizare.

Instrumentul la îndemână poate porni rapid cadranul, camera, lanterna și poate activa sau dezactiva WIFI, Bluetooth etc.

Ajută la blocarea apelurilor nedorite / spam și a mesajelor text. Vă permite să adăugați numere anonime pe lista neagră din jurnalul de apeluri, mesaje și contacte.

Vă permite să ascundeți notificări inutile și enervante și să împiedicați să apară notificări excesive în același timp.

Detectați conexiunea WiFi curentă pentru a vă menține telefonul în siguranță de WiFi public nesigur.

Confidențialitate și blocare aplicații – Evitați ca datele de pe dispozitiv, cum ar fi Facebook, Instagram, Snapchat, albume foto și alte documente importante și private să cadă pe mâini greșite.

Faceți instantaneu o fotografie a oricărei persoane care vă intră în aplicații și înregistrați data și ora în Blocarea aplicațiilor pentru verificare.

Deblocați ecranul rapid și ușor cu amprenta dacă dispozitivul are senzorul de amprentă, fără teama de a uita modelul sau codul PIN.

Scanați aplicațiile instalate și fișierele APK locale și, de asemenea, monitorizați fiecare proces de instalare, asigurați securitatea plăților și cumpărăturilor.

Avira Antivirus 2020

Pe lista de aplicații antivirus telefon trebuie să fie si Avira Antivirus, care ține dispozitivul Android fără viruși, programe malware, spyware și în siguranță împotriva atacurilor de phishing. Funcționează liniștit în fundal pe măsură ce vă folosiți dispozitivul, iar aplicația ușoară nu vă va deranja navigarea, descărcarea și nu va ocupa cantități mari de spațiu de stocare. Simplu de utilizat și intuitiv prin design, vă puteți baza pe suita cuprinzătoare de instrumente de protecție antivirus.

Cu această aplicație scanați în mod regulat după viruși și eliminați orice amenințări. Puteți, de asemenea, bloca adware și spyware de pe dispozitivul pentru a spori protecția în timpul navigării. Păstrați dispozitivele fără ransomware și vă asigurați că datele nu sunt accesate de terți. Scanați spațiul de stocare, memoria și optimizați telefonul sau tableta.

Avast Antivirus – Mobile Security & Virus Cleaner

Protejați-vă împotriva virușilor și a altor tipuri de programe malware cu Avast Mobile Security, una dintre cele mai de încredere aplicații antivirus gratuită din lume pentru Android.

Protejați-vă confidențialitatea primind alerte atunci când aplicațiile spyware sau infectate cu adware sunt descărcate pe dispozitiv. Asigurați-vă dispozitivul împotriva atacurilor de phishing din e-mailuri și site-uri web infectate. Porniți rețeaua VPN pentru a vă păstra navigarea online privată și sigură, precum și pentru a accesa serviciile preferate de streaming cu plată atunci când călătoriți în străinătate.

Ce face această aplicație?

Motor antivirus: scanează automat viruși și alte tipuri de malware, inclusiv spyware, troieni și multe altele. Scanarea web, a fișierelor și a aplicațiilor oferă protecție mobilă completă.

App Insights: descoperiți cât timp petreceți folosind fiecare aplicație de pe dispozitiv și preluați controlul asupra echilibrului dintre viață și telefon.

Junk Cleaner: curățați instantaneu datele inutile, fișierele nedorite, cache-urile sistemului, miniaturile galeriei, fișierele de instalare și fișierele reziduale pentru a vă oferi mai mult spațiu.

Seif foto: securizați-vă fotografiile cu un cod PIN, un model sau o parolă de amprentă. După ce mutați fotografiile în seif, acestea sunt complet criptate și vă sunt accesibile numai vouă.

Web Shield: Scanați și blocați linkurile infectate cu malware, precum și troieni, adware și spyware (pentru confidențialitate și navigare web sigură, de exemplu Chrome). De asemenea, remediază adresele URL greșit.

Securitate Wi-Fi: Verificați securitatea rețelelor Wi-Fi publice și a mesajelor de e-mail, navigați în siguranță și efectuați plăți online sigure de oriunde.

AVG AntiVirus 2020

Cu AVG AntiVirus FREE 2020 pentru Android veți primi o protecție eficientă împotriva virușilor și a programelor malware, localizator de telefon, program de eliminare a sarcinilor, blocare a aplicațiilor, scaner Wi-Fi și seif foto pentru a vă proteja de amenințări la adresa confidențialității și identității voastre online.

Caracteristicile aplicației:

Scanați aplicații, jocuri și fișiere cu acest antivirus și eliminați conținutul rău intenționat

Scanați site-uri web pentru a găsi amenințări dăunătoare (browserul implicit al Android și Chrome)

Scanner Wi-Fi pentru criptarea rețelei, intensitatea parolei și Portal captiv (cele cu cerință de „conectare”)

Protecție VPN: asigurați-vă confidențialitatea online

Extindeți durata de viață a bateriei oprind setările de descărcare a bateriei cu Economisire energie

Omoară sarcinile și procesele care pot încetini telefonul sau tableta

Curățați fișierele inutile și eliberați spațiu de stocare

Verificați viteza de descărcare și încărcare Wi-Fi

Utilizați AVG AntiVirus FREE 2020 pentru Android împreună cu consola de gestionare la distanță a AVG pentru:

Găsirea telefonului pierdut sau furat prin Google Maps

Blocarea telefonului și setarea unui mesaj de blocare a ecranulu

Theftie: vă trimite prin e-mail discret o fotografie cu oricine încearcă să vă deblocheze telefonul sau tableta

Bitdefender Antivirus

Antivirusul gratuit de la Bitdefender este o soluție puternică și rapidă care folosește tehnologia de scanare în cloud pentru a înarma dispozitivul Android cu una dintre cele mai recente detecții de viruși din industrie. Fără a încetini Android-ul sau a vă descărca bateria. Pur și simplu instalați pe Android și este gata de funcționare – nimic de configurat.

Pilotul automat scanează automat orice aplicații noi care sunt descărcate pe dispozitivul Android pentru viruși. Antivirus Free folosește aceleași motoare de scanare ca Bitdefender Mobile Security – aplicația de securitate mobilă care a fost certificată independent pentru a prinde mai mult de 99% din toate virusurile vizate de dispozitivele Android. Acest scaner puternic vă protejează 24/7 împotriva activităților rău intenționate.

În loc să descarce și să stocheze semnături de viruși direct pe dispozitive Android, Antivirus Free folosește servicii in-the-cloud pentru a verifica online cele mai recente garanții pentru focare. Acest lucru nu numai că are ca rezultat scanări super-rapide, ci un impact aproape de zero asupra duratei de viață a bateriei și a performanței dispozitivului.

Nu-ți face griji. Vreodată. Puteți dormi, dar Pilotul automat, un scaner inteligent la instalare, care verifică toate aplicațiile pentru activități suspecte, nu o va face. Amenințările și virușii sunt blocați înainte de a face daune.

Bitdefender Antivirus Free vă oferă protecție esențială antivirus împotriva tuturor amenințărilor Android. Este gata să meargă imediat după instalare, acționând ca un tutore eficient împotriva malware-ului mobil. Mai mult, pilotul automat scanează automat orice aplicații noi pe care le instalați.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.