Cele 5 accesorii pentru smartphone pentru a-l avea bun de folosit mult timp

protejezi datele telefon calculator

Există câteva accesorii care nu trebuie să lipsească de lângă smartphone. Multe dintre acestea accesorii pe care vi le prezentăm în acest articol erau considerate în urmă cu câțiva ani niște proiecte futuristice, dar acum sunt chiar necesare și foarte utile. Dar, acum câțiva ani și funcția de screen mirroring era un concept de necrezut, iar acum e ceva banal.

Casca Bluetooth multipoint. Cele multipoint îți dau posibilitatea să te conectezi la mai multe dispozitive mobile în același timp. În ceea ce privește tehnologia bluetooth, care vă ajută să vorbiți la telefon în timp ce faceți alte treburi sau atunci când conduceți, trebuie să știți că este una dintre cele mai importante inovații din ultimii 25 de ani. Statisticile arată că se întâmplă foarte multe accidente din cauza celor care vorbesc cu telefonul la ureche. Unele sunt tragice. Căștile bluetooth vă scapă de aceste griji.

Ochelari VR. Reprezintă, de departe, dintre accesoriile pentru telefoanele mobile, cel mai spectaculos mod de distracție cu ajutorul smartphone-ului. Nu vorbim despre 3D, ci de o lume virtuală în adevăratul sens al cuvântului. Imaginile sunt astfel afișate încât te trasportă într-o realitatea virtuală înconjurătoare.

Geam de protecție, nu folie. Dacă nu vreți să zgâriați touchscreen-ul telefonului cel mai bine ar fi să-i aplicați o protecție. Foliile de protecție care se zgâriau destul de repede și făceau foarte ușor bule de aer sau se dezlipeau sunt acum o amintire. Acum există geam special (folii de sticlă) care oferă o protecție completă pentru touchscreen-ul smartphone-ului tău.

Carcasă de spate rezistentă. Este la fel de utilă în ceea ce privește protecția telefonului. Alegeți un model care, pe lângă desgin plăcut, să aibă și o rezistență la șocuri, astfel încât smartphone-ul vostru să fie cât mai protejat.

Obiective foto. Poate că sună ciudat, însă au apărut foarte multe obiective foto în miniatură care sunt special concepute pentru a fi folosite pe camerele smartphone-urilor. Puteți aplica lentile macro, fish-eye sau wide angle.

Căștile care funcționează prin conducție osoasă. E o nouă tehnologie. Nu intră în urechi și nici nu le acoperă. Este o vorba despre o experiență a sunetului stereo care, prin mini vibrații, călătorește din pomeți către urechea interioară, ocolind timpanul.