Cel mai mic număr de cazuri noi de COVID din ultimele 2 luni

FOTO: mariohagen/Pixabay.com
FOTO: mariohagen/Pixabay.com

În ultimele 24 de ore au fost raportate 2.136 de cazuri noi de COVID-19. Este cel mai mic număr de cazuri din ultimele două luni, relatează postul de televiziune Digi 24.

De asemenea, autoritățile au anunțat alte 195 de decese la persoane infectate cu SARS-CoV-2.

„Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 15 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 2.136 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 195 decese dintre care 16 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Vă recomandăm și reportajul:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.