Cel mai emotiv ministru și-a decis viitorul: „Omul Andrușcă merge înainte!”

Dănuț Andrușcă
Dănuț Andrușcă

Fostul ministrul al Economiei din Guvernul condus de Viorica Dăncilă, Dănuț Andrușcă, a transmis un mesaj presei după ce a fost schimbat cu Niculae Bădălău.

Sunt un om credincios și cred cu tărie că Dumnezeu aranjează lucrurile așa cum este mai bine pentru fiecare și sunt convins că El dă fiecăruia după sufletul său. Ministrul Andrușcă și-a încheiat mandatul, dar omul Andrușcă merge înainte!”, spune fostul ministru într-un mesaj trimis presei.

Dănuț Andrușcă se laudă cu „salvarea Șantierului Naval Mangalia și salvarea Oltchim”.

„Sunt mai mult decât două obiective industriale strategice, sunt două piese de rezistență pentru industria și economia românească și, poate cel mai important, sunt sursa de venit pentru mii de angajați.

Cu atât mai bucuros sunt de aceste reușite întrucât știu că în preajma Sărbătorilor de Iarnă care se apropie, câteva mii de familii din această țară pot să se bucure de Nașterea Domnului fără să mai fie îngrijorați de ziua de mâine”, adaugă Dănuț Andrușcă.

Dănuț Andrușcă a fost foarte discret în timpul mandatului său în ceea ce privește comunicarea. La începutul anului s-a făcut remarcat prin prestația mediocră la audierea din Parlament. Apoi a apărut emoționat și în fața presei: „Un rol important va avea pentru, în cadrul economiei… Îmi cer scuze, sunt emoționat”.

Într-o înregistrare făcută pe ascuns, din timpul unei ședințe PSD pe care a condus-o Adrian Țuțuianu la filiala locală Dâmbovița, Dănuț Andrușcă a fost criticat dur.

Țuțuianu l-ar fi luat la rost pe liderul PSD de Neamț, Liviu Arsene, despre care se spune că l-ar fi susținut pe Andrușcă pentru funcția de ministru.

Iată ce le transmitea Adrian Țuțuianu colegilor de partid în ședință, potrivit unei înregistrări care a fost făcută publică de România TV: „I-am spus domnul… cum îl cheamă pe ăsta, Arsene… „Dumneata să vii să vorbești cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele. Deocamdată la Neamț sunt majoritate”.

Și, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătură cu economia următoarea: A avut o vulcanizare”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.